TV3, líder del dimarts, amb els "Telenotícies", el "Sense ficció" i l'"Està passant"

TV3 va liderar l'audiència d'ahir de manera destacada, amb una quota del 16,1%. Els "Telenotícies", el "Sense Ficció" i l'"Està Passant" van encapçalar el rànquing dels programes més vistos del dia.

TV3 va recuperar la graella habitual d'emissió dels dimarts i va ser líder d'audiència, ahir, amb una quota del 16,1%. L'espai més vist del dia va ser el "TN vespre", conduït per Toni Cruanyes, amb 664.000 espectadors i una quota del 25,6%. L'informatiu va ser líder destacat de la franja.

El "Sense ficció" registra el seu quart millor resultat de la temporada, i lidera tota la franja amb el documental de producció pròpia de TV3 "Llibertats empresonades", dirigit per Albert Elfa i Ricard Belis, que es fa ressò de la regressió que viu l'exercici de les llibertats a Catalunya i a Europa. El van seguir 549.000 espectadors i va obtenir una quota del 19,9%.

L'"Està passant", l'informatiu satíric del vespre que condueix Toni Soler, va ser el tercer programa més vist a Catalunya amb 435.000 espectadors i un 20,01% de quota. I el "TN migdia", amb Carles Prats i Raquel Sans, va ser quart, amb 402.000 espectadors i una quota del 24,5%.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

 

Anar al contingut