AUDIÈNCIES

TV3, líder de dimecres amb "Joc de cartes estiu" com el programa més vist del dia

TV3 va ser líder d'ahir, amb una quota del 13,9%. Els quatre programes més vistos van ser de TV3 i van liderar les seves franges. Molt bon resultat del segon capítol de "Joc de cartes estiu", que va superar en gairebé 13 punts el segon classificat de la franja.

TV3 va ser líder destacada d'ahir, dimecres, amb una quota del 13,9%. Els quatre programes més vistos van ser de TV3 i van liderar les seves franges, amb  "Joc de cartes estiu" encapçalant el rànquing del dia, amb 409.000 espectadors i una quota del 22,6%. El programa en què Marc Ribas va visitar les muntanyes de Prades per buscar el millor restaurant amb brasa de la zona, va superar en gairebé 13 punts el segon classificat de la franja. A més, la reemissió del capítol en què Marc Ribas buscava el millor restaurant dins d'una masia del centre de Catalunya, va ser el setè espai més vist del dia, amb 188.000 espectadors i un 13,3% de quota.

El tres telenotícies van aconseguir també les primeres posicions. El "TN migdia", presentat per Carles Prats, va ocupar el segon lloc, amb 385.000 espectadors i un 27,9% de quota. El tercer lloc del rànquing va ser per al "TN vespre", conduït per Toni Cruanyes, amb una quota del 22,3% i 358.000 espectadors. El va seguir el "TN comarques", presentat per Montse Ferrer, amb 283.000 espectadors i un 24,1% de quota.

Es mantenen els bons resultats d'"Un poble francès": el capítol d'ahir titulat "L'amagatall", va ocupar el vuitè lloc del rànquing dels més vistos amb una quota del 12,9% i 175.000 espectadors.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

                                                                                                                        

 

Anar al contingut