TV3, líder d'audiència del mes de juny amb una quota del 13,3%

TV3 ha acabat el mes de juny sent líder en solitari i mantenint-se com la cadena més vista per desè mes consecutiu TV3 lidera l'audiència 19 dels 30 dies del mes TV3 encapçala el rànquing de programes més vistos durant 29 dies del mes de juny TV3 situa 21 programes entre els 40 més vistos El postpartit de la final de Lliga de Campions entre el Barça i la Juventus, programa més vist del mes de juny, seguit per la transmissió del partit El 3/24 continua sent la referència entre els canals informatius, amb una quota de l'1,4%, i creix una dècima respecte al mes de maig

TV3 és líder d'audiència del mes de juny amb una quota del 13,3%, i amplia la distància davant de Tele 5, amb un 11,7%, i d'Antena 3, amb un 10,8%. En quarta posició i amb una quota del 7,4% hi ha La 1; Cuatro, és cinquena classificada, amb un 7,2%, i la Sexta, ha acabat en sisè lloc, amb una quota del 6,8%. Pel que fa als canals temàtics, el canal Esport3 ha tancat el mes de juny amb una quota de l'1,1%; el 3/24, que creix una dècima respecte el mes de maig, es consolida com a referència informativa amb una quota de l'1,4%; i també creix una dècima el Super3/33, que se situa en l'1,6%.

TV3 acaba el juny sent líder d'audiència en solitari i mantenint-se com la cadena més vista per desè mes consecutiu. TV3 ha estat la cadena més vista durant 19 dies, ha encapçalat el rànquing de programes més vistos 29 dies i ha situat 21 programes en el rànquing dels 40 de més audiència. 

Informació, esport i servei, el més vist del juny

TV3 ha liderat el rànquing de programes més vistos del dia en 29 ocasions. D'aquestes, 24 ho han fet en les diferents edicions dels "Telenotícies". L'edició del "TN Migdia" ha liderat en setze ocasions; el "TN Cap de Setmana Vespre", quatre; i el "TN Vespre" i el "TN Cap de Setmana Migdia", en dues, respectivament.

Aquest mes de juny l'esport també ha estat protagonista, especialment amb la final de la Lliga de Campions. Dos programes amb l'esport com a protagonista han liderat l'audiència del dia, el postpartit de la final de Champions, això és la transmissió de l'entrega de la copa als campions; i el programa "Tricampions", dedicat als actes de celebració dels títols que ha guanyat el FC Barcelona aquesta temporada.

L'actualitat política també és present en la llista de programes líder del dia amb l'entrevista de Mònica Terribas al president Mas, programa més vist del mes fora de l'àmbit esportiu. En aquest rànquing també hi figura la visió humorística de "Polònia", líder en dues ocasions.

21 programes entre els 40 més vistos del mes

El "Postpartit" de la final de la Champions -la transmissió de l'entrega del trofeu als jugadors del FC Barcelona i la posterior celebració al camp- amb una audiència d'1.532.000 espectadors i un 51% de quota, ha estat el programa més vist del mes a TV3, i s'ha situat en primera posició dels 40 programes més vistos a Catalunya. TV3 ha situat 21 dels seus programes en aquest rànquing en què ocupa nou dels deu primers llocs. Entre aquests deu primers, destaquen els que tenen relació amb la final de la Champions. A més del "Postpartit", hi ha la transmissió del partit entre el FC Barcelona i la Juventus de Torí, segon programa més vist, amb una audiència d'1.506.000 espectadors i una quota del 52,1%. En tercer lloc, "Tricampions", la transmissió dels actes de celebració del títol, que va incloure la rua dels jugadors blaugrana per la ciutat i els actes festius celebrats a l'estadi barcelonista. "Tricampions" va tenir una audiència de 895.000 espectadors i una quota del 30%. A continuació, en quart lloc, la prèvia de la final de la Champions, que van seguir 891.000 espectadors amb una quota del 42,1%.

La política, l'actualitat i l'humor també se situen entre els deu més vistos del mes de juny. Així, l'entrevista que Mònica Terribas va fer al president Mas el dia 22 de juny, és el setè programa més vist, immediatament després dels que tenen relació amb la final de la Champions. "L'entrevista al president de la Generalitat" va tenir una audiència de 678.000 espectadors i una quota del 22,1%. Els llocs vuitè i novè els ocupen el "TN Vespre" amb audiències superiors als 600.000 espectadors. Tanca la llista dels deu primers més vistos l'edició de "Polònia" del dia 11 de juny, que va tenir 567.000 espectadors i una quota del 17,5%.

El 3/24, referència informativa

El canal informatiu creix una dècima respecte al maig i tanca el mes de juny amb una quota de l'1,4%, i dobla els resultats del seu competidor 24H, de TVE. El seguiment constant de l'actualitat consolida el canal 3/24 com a referent informatiu, que destaca amb bons resultats, com els aconseguits gràcies a la cobertura dels canvis en el govern arran de la crisi d'UDC, o els últims esdeveniments de Grècia. "23/24", l'informatiu presentat per Agustí Esteve, durant aquest mes de juny, ha assolit el rècord d'audiència de l'any amb quotes del 4%.

Pel que fa als altres canals temàtics, Esport3 tanca amb l'1,1% de quota i es manté líder en la seva especialitat; mentre que el Super3/33 creix una dècima i tanca el mes de juny amb una quota de l'1,6%. El Super3, en la seva franja d'emissió, se situa en una quota de l'1,9%.

TV3, la cadena generalista més ben valorada

Segons el panel de GKF, TV3 continua sent la cadena generalista més ben valorada. Aquest mes de juny, TV3 obté el seu rècord qualitatiu històric amb 8,3. Amb aquest resultat es consolida com la generalista més ben valorada i se situa com el segon canal de televisió més ben valorat, just entre els canals culturals La2 (8,7) i el 33 (8,2).

Destaca la valoració del programa "Gràcies, Xavi", amb una qualificació excel·lent, un 9; i la bona rebuda de l'estrena de "Gent de món", qualificat amb un 8. També han superat el notable la transmissió de la final de la Lliga de Campions (8,7), el programa "Tricampions" (8,5) i "L'entrevista al president de la Generalitat" (8,2).

Els informatius de TV3 continuen sent els més ben valorats pel panel qualitatiu i mantenen el liderat dels informatius diaris més creïbles, imparcials i de confiança amb un índex qualitatiu mitjà del 8,3.

Pel que fa al 33, rep una qualificació de 8,2. Els espectadors han destacat programes com, "Thalassa" (9,5), "Quèquicom" (8,8), "Retrats" (8,7) i "Els camins més perillosos per anar a l'escola" (8,7%), tots per damunt de la mitjana de la cadena.

El més seguit a la web: "Telenotícies", "Cites", el discurs d'Alves i Rita Barberà

L'audiència a internet del mes de juny ha estat d'1.148.000 visitants únics, que han fet gairebé cinc milions de reproduccions. Al capdavant dels programes amb més visitants únics hi ha els "Telenotícies", amb més de 300.000 visitants i gairebé set-centes mil reproduccions. A continuació, els 160.000 visitants únics de "La Riera", que han fet més d'un milió de reproduccions dels capítols de la sèrie de TV3. En tercer lloc se situa "Cites", amb 127.000 usuaris que han fet més de 400.000 reproduccions.

Els vídeos de "Cites" ocupen els tres primers llocs dels vídeos més vistos. El del capitol vuit, amb gairebé 55.000 visitants i més de 80.000 reproduccions, se situa al capdavant.  En quarta posició hi ha el vídeo de l'emotiu discurs del futbolista Alves durant la celebració del títol de Champions al Camp Nou, que ha rebut més de 45.000 visitants únics amb més de 50.000 reproduccions. Destaca també el vídeo de "Polònia" on Rita Barberà es fa periodista, que ha tingut gairebé 25.000 usuaris únics que se n'han fet més de 28.000 reproduccions.                                     

 

Anar al contingut