TV3, líder d'ahir dilluns

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dilluns, amb una quota de l'12,7%. Les dues edicions del telenotícies van encapçalar el rànquing dels espais més vistos del dia. Bons resultats de "Crackòvia" i "El crac".

Els dos programes més vistos d'ahir, dilluns, a Catalunya van ser de TV3, que va obtenir una quota del 12,8% i es va situar líder del dia. El primer lloc del rànquing el van ocupar el "Telenotícies vespre", amb una audiència de 634.000 espectadors i una quota del 20,9%, i el "Telenotícies migdia", segon més vist, que van seguir per 580.000 espectadors i va obtenir una quota del 28,1%. Aquests dos informatius se situen entre els més vistos de la temporada, en quarta posició de les seves respectives edicions.

 

L'interès per l'actualitat també es va traduir en l'audiència d'"Els matins", que va analitzar el programa "Jo pregunto", emès diumenge per la nit, i a més va connectar amb els temporals que patia la costa catalana, en directe. "Ahir, "Els matins" va tenir una quota del 12,1%, superior a la mitjana de la temporada.

 

L'edició d'ahir de "Crackòvia" va ser el quart programa més vist, amb una audiència de 426.000 espectadors i una quota del 13,2%, i és un dels més vistos de la temprada. "El crac", segona opció de la seva franja d'emissió a només dues dècimes de la primera, va tenir una audiència de 326.000 espectadors i una quota de l'11,3%.

 

tv3.cat
Anar al contingut