TV3 inicia la gravació del programa "Ballar"

"Ballar", el nou programa de dansa de TV3, presentat per Pere Faura, ha obert la convocatòria de càsting per iniciar el rodatge a finals de mes.
Actualitzat

El programa "Ballar", una producció de TV3 amb la col·laboració de Goroka, vol demostrar que la dansa no és només cosa de ballarins. A cada capítol hi haurà un taller on el coreògraf i ballarí Pere Faura ensenyarà a un grup de gent que la dansa els pot ser molt útil en el dia a dia.

Ballaran amb diversos col·lectius, com "singles", futbolistes, venedores del mercat, pagesos, nens, avis i tothom qui ho vulgui, però també comptaran amb retrats dels intèrprets, els coreògrafs i les companyies més destacats del moment. Però sobretot ballaran i faran sentir la màgia de la dansa en primera persona. 

Ja s'ha obert la convocatòria de càsting per a tots aquells que vulguin formar part dels tallers que es faran a cada capítol. El dimarts 18 d'abril, de 9.00 a 20.00, es farà el primer càsting, en què es triaran els participants del taller adreçat a persones "singles", que es gravarà el dijous 27 i el divendres 28 d'abril. Les persones que hi estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça ballar@tv3.cat.

 

Avís legal. Política de protecció de dades

 

tv3.cat