Imatge d'un taller del programa "Ballar"

TV3 inicia la gravació del programa "Ballar"

"Ballar", el nou programa de dansa de TV3, presentat per Pere Faura, ha obert la convocatòria de càsting per iniciar el rodatge a finals de mes.

El programa "Ballar", una producció de TV3 amb la col·laboració de Goroka, vol demostrar que la dansa no és només cosa de ballarins. A cada capítol hi haurà un taller on el coreògraf i ballarí Pere Faura ensenyarà a un grup de gent que la dansa els pot ser molt útil en el dia a dia.

Ballaran amb diversos col·lectius, com "singles", futbolistes, venedores del mercat, pagesos, nens, avis i tothom qui ho vulgui, però també comptaran amb retrats dels intèrprets, els coreògrafs i les companyies més destacats del moment. Però sobretot ballaran i faran sentir la màgia de la dansa en primera persona. 

Ja s'ha obert la convocatòria de càsting per a tots aquells que vulguin formar part dels tallers que es faran a cada capítol. El dimarts 18 d'abril, de 9.00 a 20.00, es farà el primer càsting, en què es triaran els participants del taller adreçat a persones "singles", que es gravarà el dijous 27 i el divendres 28 d'abril. Les persones que hi estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça ballar@tv3.cat.

 

Avís legal. Política de protecció de dades

 

tv3.cat

 

Anar al contingut