TV3 i Catalunya Ràdio s'estrenen a TikTok

Fa 25 anys TV3 estrenava TVC Online, el primer portal en català d'una televisió, uns mesos després d'haver estrenat el web del programa "Sputnik". Per commemorar aquests 25 anys es faran diferents estrenes digitals. Des d'avui, TV3 aterra a l'aplicació de vídeos curts més popular del món, TikTok. Amb aquest salt s'obre un nou canal per a l'audiència, especialment per als més joves. Juntament amb Catalunya Ràdio, se sumen al món del microvídeo i la creativitat esbojarrada

Des d'avui, TV3 i Catalunya Ràdio entren en el món del microvídeo i la creativitat esbojarrada i estrenen perfils a l'aplicació de vídeos curts més popular del món, TikTok. Aquesta és la primera estrena digital per commemorar que fa 25 anys que TV3 estrenava la seva primera web.

Els comptes @tv3cat i @catalunyaradio oferiran tant continguts nous, pensats exclusivament per a TikTok, com d'arxiu. Els usuaris de l'aplicació podran trobar moments divertits i mítics de la història dels canals que els més joves descobriran per primer cop, i els més grans recordaran. A més, se sumaran els presentadors a les tendències i reptes del moment i es crearan reptes propis per a l'audiència.

L'element més important de TikTok és la creativitat. Els vídeos són curts i estan plens d'efectes, filtres i muntatge impossibles.

Molts dels continguts giren al voltant de les tendències, que sovint són mundials i s'adapten per zones i països. Els usuaris se sumen a aquestes tendències i als reptes, moltes vegades generades pels principals tiktokers. L'altre element clau de TikTok és la música. Té un gran repertori de músiques per escollir i reinterpretar. Les pots ballar, fer un lipsync o, senzillament, utilitzar-les de fons en els teus vídeos.

tiktok.com/@tv3cat

tiktok.com/@catalunyaradio

Anar al contingut