Dimarts, a partir de les 11.00

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe l'anunci de les nominacions als XIV Premis Gaudí

Demà, dimarts, a partir de les 11.00, el 3/24 i Catalunya Informació connectaran, en directe, amb la lectura dels nominats als Premis Gaudí. Seran els actors Anna Alarcón i Francesc Orella , des de l'Auditori de La Pedrera, qui faran públiques les nominacions en les 22 categories que aquest any es disputaran els guardons de l'Acadèmia del Cinema Català. TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials dels Premis Gaudí.

Els actors Francesc Orella, finalista als darrers Premis Gaudí per la seva interpretació a "La vampira de Barcelona", coproducció de TV3, i Anna Alarcón, nominada a Millor protagonista femenina per "L'ofrena", producció associada de TV3, faran públiques demà dimarts les nominacions en les 22 categories que aquest any es disputen els guardons de l'Acadèmia del Cinema Català.

El canal informatiu 3/24 hi connectarà per oferir, en directe, tot el que passi a l'Auditori de La Pedrera. Cinquanta-nou títols competiran enguany per les 22 estatuetes en la gran nit del cinema català. D'aquests 15 llargmetratges de ficció ("Sis dies corrents", "El ventre del mar", "Visitant", "El cau", "Tros", "Armugán. El último acabador", "Bajocero", "Chavalas", "Las leyes de la frontera, "Libertad", "El amor en su lugar", "Mediterráneo", "Pan de limón con semillas de amapola" i "Tres"), 1 pel·lícula d'animació ("Mironins"), 6 documentals ("Balandrau, infern glaçat", "El retorn: la vida després de l'ISIS", "Perifèria", "Breathe", "L'última cinta des de Bòsnia" i "Un blues per a Teheran") i 3 pel·lícules per a televisió ("Berenàveu a les fosques", "Frederica Montseny: la dona que parla" i "Tocats pel foc") són participats o coproducció de TV3.

D'altra banda, l'emissora Catalunya Informació té previst fer també seguiment en directe d'aquesta lectura de les nominacions i del discurs que farà la presidenta de l'Acadèmia.

La lectura tindrà lloc a les 11.00 a l'Auditori de La Pedrera de Barcelona. Judith Colell, presidenta de l'Acadèmia, donarà la benvinguda a l'acte, que serà retransmès en directe a través del YouTube de l'Acadèmia, el canal 3/24 i Catalunya Informació, i comptarà amb equips tècnics i artístics de pel·lícules candidates.

En aquesta catorzena edició dels Premis Gaudí hi participen 59 produccions, entre llargmetratges de ficció, documentals i d'animació, pel·lícules per a televisió, pel·lícules europees i curtmetratges. Els professionals i les pel·lícules nominades passaran a la segona ronda de votacions, que estarà oberta des del 25 de gener fins al 25 de febrer. Els premiats es donaran a conèixer a la gala de lliurament dels XIV Premis Gaudí, el diumenge 6 de març a la Sala Oval del MNAC.

tv3.cat/gaudi

catradio.cat/gaudi

Anar al contingut