Dijous, a partir de les 11.00

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe l'anunci de les nominacions als XIII Premis Gaudí

Demà, dijous, a partir de les 11.00, el 3/24, Catalunya Ràdio des d'"El mati de Catalunya Ràdio" i Catalunya Informació connectaran, en directe, amb la lectura dels nominats als Premis Gaudí. Seran els actors Aina Clotet i Sergi López, des de l'Auditori de La Pedrera, qui faran públiques les nominacions en les 21 categories que aquest any es disputaran els guardons de l'Acadèmia del Cinema Català. TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials dels Premis Gaudí.

El canal informatiu 3/24 hi connectarà per oferir, en directe, tot el que passi a l'Auditori de La Pedrera. TV3 té 19 de produccions participades, entre llargmetratges, documentals i pel·lícules per a televisió, que són candidates a ser nominades en les diferents categories.

"El matí de Catalunya Ràdio" farà una edició especial a partir de les 11.00 per seguir en directe la lectura dels nominats als Premis Gaudí. Serà dins de la seva secció de "Cinema", amb l'anàlisi del crític Àlex Gorina, director de "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio, i una de les persones que coneix més els protagonistes d'aquest sector.

D'altra banda, l'emissora Catalunya Informació té previst fer també seguiment en directe d'aquesta lectura de les nominacions i del discurs que farà la presidenta de l'Acadèmia, Isona Passola.

La lectura pública tindrà lloc a l'Auditori de La Pedrera i, per l'actual situació sanitària, no hi assistiran els equips tècnics i artístics de les pel·lícules candidates. Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia, donarà la benvinguda als assistents i clourà l'acte.

En aquesta tretzena edició dels Premis Gaudí participen 60 produccions, entre llargmetratges, documentals, pel·lícules per a televisió, pel·lícules europees i curtmetratges. Els professionals i les pel·lícules nominades passaran a la segona ronda de votacions, que estarà oberta des del 29 de gener fins al 2 de març.

Els premiats es donaran a conèixer a la gala de lliurament dels XIII Premis Gaudí, el diumenge 21 de març del 2021, a l'Auditori del Fòrum–CCIB, i també es podrà seguir des de TV3 i Catalunya Ràdio, tal com és habitual.

tv3.cat/gaudi

catradio.cat/gaudi

Anar al contingut