Agustí Forné, Josep Almirall i David Prats
Agustí Forné, Josep Almirall i David Prats
Diumenge, a Catalunya Informació i el 3/24, i dijous, al 33

TV3 i Catalunya Ràdio obren la temporada castellera

Un any més, TV3 i Catalunya Ràdio seguiran les actuacions més destacades de la temporada castellera per oferir tota l'actualitat al voltant de les colles i les diades combinada amb l'anàlisi i la reflexió d'especialistes. La informació castellera a TV3 novament s'ofereix en coproducció amb La Xarxa.

A més dels resums de les diades, tornen els programes dedicats al món casteller, que arriben a la catorzena temporada: l'informatiu "3 rondes", amb Josep Almirall i David Prats, torna aquest diumenge a Catalunya Informació coincidint amb la diada de Sant Joan, i el programa "Quarts de nou" obrirà la nova temporada dijous al 33, presentat per Agustí Forné.

Les sis diades més importants i el concurs de castells, a TV3

TV3 oferirà els resums de les sis diades més importants del calendari casteller, a més del Concurs de Castells de Tarragona, que tindran prop d'una hora de durada:

·           22 de juliol – Les Santes de Mataró

·           30 d'agost – Sant Fèlix de Vilafranca

·           16 de setembre – Santa Tecla de Tarragona

·           7 d'octubre – Concurs de Castells de Tarragona

·           21 d'octubre – Santa Úrsula de Valls

·           1 de novembre – Diada de Tots Sants de Vilafranca

·           18 de novembre – Diada dels Minyons de Terrassa

 

Les diades de cada setmana, al 3/24

El 3/24 emetrà un resum setmanal de les principals diades, el diumenge a la nit. Estan previstos 22 resums, des de la diada de Sant Joan d'aquest diumenge fins al 18 de novembre, coincidint amb la Diada de Minyons, que tanca la temporada. Habitualment, cada resum inclourà la crònica de tres diades diferents.

 

Catorzena temporada de "Quarts de nou", a partir de dijous al 33

Els dijous, el 33 tornarà a oferir "Quarts de nou", el programa setmanal de castells de Televisió de Catalunya, que arriba a la 14a temporada, presentat un any més per Agustí Forné. A partir del 28 de juny i fins al 22 de novembre, a partir de les 22.00, es faran 22 programes en què s'oferirà un relat complementari del fet casteller des del mateix món dels castells, amb la seva gent, des de dins.

Els eixos de continguts del programa seran el resum de l'activitat castellera del cap de setmana anterior, l'avançament de la propera diada més destacada, i reportatges sobre històries o anècdotes d'interès.

 

L'informatiu casteller "3 rondes" obre diumenge la catorzena temporada a Catalunya Informació

L'informatiu casteller "3 rondes" torna aquest diumenge, 24 de juny, a la graella de Catalunya Informació coincidint amb la diada de Sant Joan i arriba així a la catorzena temporada en antena. La nova etapa del programa, que continua presentada pels periodistes Josep Almirall i David Prats, s'emetrà cada diumenge fins al 25 de novembre entre les 21.00 i les 22.00.

El "3 rondes" té com a objectiu posar a l'abast als oients de la ràdio pública catalana tota l'actualitat que es genera al voltant del prop de centenar de colles castelleres. A més, inclourà l'anàlisi, la reflexió i la valoració de les diades del cap setmana. L'opinió dels especialistes i diferents entrevistes als protagonistes també ocuparan un bon gruix de l'informatiu.

En la nova temporada, el "3 rondes" aposta més que mai per les xarxes socials i Twitter, que un any més tornarà a ser el canal d'interacció amb els oients. Des del perfil @3Rondes es piularà tot allò que sigui notícia a les places i s'abordaran els aspectes més polèmics.

Des del 2005, l'equip del "3 rondes" és present a les principals diades castelleres de la temporada. Enguany, entre d'altres, el programa farà el seguiment especial de les diades de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès del 30 d'agost, on participen les quatre millors colles del moment, i del 27è Concurs de Castells de Tarragona del 6 i 7 d'octubre.

 

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

catradio.cat/catinfo

 

catradio.cat/3-rondes

twitter.com/3Rondes

 

tv3.cat/quartsdenou

twitter.com/quartsdenou

 

Sant Joan de Despí, 22 de juny del 2018

 

Anar al contingut