TV3 i Catalunya Ràdio incrementen el nombre d'espectadors que les trien per informar-se, segons el CIS

Segons el baròmetre del CIS fet públic avui sobre les preferències dels espectadors a l'hora d'informar-se sobre política i eleccions, en relació amb les últimes eleccions generals, TV3 és la cadena més seguida a Catalunya, amb un 46,2% (TV3 i 324), i Catalunya Ràdio és l'emissora triada pel 31,7% dels enquestats.

T

Del baròmetre de desembre del 2019 "Postelectoral eleccions", del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), relatiu al novembre i desembre, gairebé la meitat dels enquestats (un 46,2%) trien TV3 i el 3/24 per seguir la informació política i electoral a Catalunya. A molta distància de TV3 queda la segona cadena, La Sexta, que arriba al 17,3%. En referència a les dades del total d'Espanya, el seguiment de TV3 és del 7,3% i se situa com a cinquena opció al conjunt de l'estat.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio és l'opció escollida pel 31,7% dels enquestats; és la segona opció entre les preferències de l'audiència de ràdio per seguir la informació política i electoral a Catalunya i escurça distàncies amb RAC1 i es posa a només 3,2 punts de diferència. Aquestes bones dades es repeteixen també en el context d'Espanya, ja que l'emissora pública es situa en la sisena posició de les més triades.

Tant TV3 com Catalunya Ràdio pugen com a opcions triades pels espectadors per informar-se sobre política i eleccions en comparació als últims comicis, en què TV3 va ser la cadena triada per un 43,9% (ara puja 2,3 punts) i Catalunya Ràdio obtenia un percentatge del 24,9% (ara puja 6,8 punts).

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

Anar al contingut