TV3 i Catalunya Ràdio converteixen el 10N en una gran experiència informativa

Diumenge, 10 de novembre, durant tota la jornada electoral, TV3 i Catalunya Ràdio emetran una programació especial. A TV3 i el 3/24 començaran a les 18.50 amb "E19: Especial eleccions" i, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, després de fer un ampli seguiment tot el dia, el programa "Especial Eleccions 2019" començarà a les 19.00. A partir de les 20.00, es faran públiques les dades del sondeig de GAD-3, una enquesta telefònica "tracking-poll" feta al llarg de la campanya electoral a més de 13.000 electors de tot l'Estat.

Els periodistes Òscar Fernández i Laura Rosel conduiran la nit electoral a Catalunya Ràdio, amb l'equip de l'"APM?", i Empar Moliner en farà la contracrònica humorística des de les seus electorals dels partits.

TV3 i Catalunya Ràdio emetran diumenge una programació especial amb motiu de les eleccions al Congrés dels Diputats, a partir de les 18.50 i les 19.00, respectivament. El canal 3/24 i l'emissora Catalunya Informació emetran en simulcast les programacions especials i faran un ampli seguiment de la jornada al llarg de tot el dia.

La jornada electoral arrencarà a les 9.00 a TV3 i el 3/24, amb un especial informatiu "E19: Les votacions", i a Catalunya Ràdio amb al programa "El suplement".

 

"E19: Especial eleccions" (TV3 i 3/24)

A partir de les 18.50, començarà la gran aposta informativa de TV3, "E19: Especial eleccions", presentat conjuntament per Toni Cruanyes i Lídia Heredia, al plató 1, i per Carles Prats i Raquel Sans, al plató virtual. Pere Bosch serà l'encarregat de seguir les xarxes socials durant la nit electoral. Hi haurà connexions amb les seus electorals de tots els partits i el Centre de Dades.

El plató 1 es convertirà de nou en l'escenari que integra dades i gràfics de realitat augmentada a l'entorn físic i amb la taula que facilita el debat entre els diferents participants i ajuda a l'espectador a veure més clarament la interrelació entre tots.

El plató virtual per a la realitat augmentada, ampli i lluminós, permet a l'espectador viure una nit electoral espectacular a TV3. Amb l'"ascensor" que permet connectar els pisos de Catalunya i Espanya en un "edifici" on es mostren les dades directament amb l'hemicicle del Congrés dels Diputats i del Senat.

Al programa especial de la nit electoral participaran Berta Barbet, Montserrat Nebreda, Jordi Muñoz, Jordi Pons, Ernesto Ekaizer, Víctor Lapuente, Sònia Andolz i Mar Aguilera.

A partir de les 20.00, el programa farà públiques les dades del sondeig elaborat per l'empresa GAD-3, una enquesta telefònica "tracking-poll" feta al llarg de la campanya electoral a més de 13.000 electors de tot l'Estat -1.800 a Catalunya-, i viurà en directe el recompte.

A la segona part del programa se seguiran totes les reaccions i entrevistaran els principals candidats en una nit en què hi haurà Joan Puigcercós, Gemma Ubasart, Fernando Carrera, Mireia Boya, Francesc Vallès, Jordi Cuminal, Marisa Xandri i Anna López, per analitzar-ne els resultats.

A més, tant els telenotícies com el 3/24 faran un ampli seguiment durant tota la jornada electoral del que estigui passant en cada moment. El canal de notícies emetrà amb llengua de signes les principals franges informatives.

 

"Especial eleccions 10N", amb Òscar Fernández i Laura Rosel, i la mirada irònica de l'"APM?" i Empar Moliner

Des de l'inici de la jornada electoral, "El suplement" i Catalunya Informació faran un seguiment especial amb la transmissió de les compareixences institucionals sobre l'obertura dels col·legis, les votacions dels candidats i l'evolució de les dades de participació. A partir de les 9.00, el programa de Roger Escapa arrencarà la jornada electoral amb connexions amb Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, amb els serveis informatius de Catalunya Ràdio, i una taula d'anàlisi amb Marc Molins, Núria Orriols, Oriol March i Ana Pardo. També hi haurà connexions amb Albert Calatrava, des de Madrid, i amb el País Basc, Galícia i Andalusia.

A partir de les 11.00, Jon Sindreu, cronista del The Wall Street Journal, i Toni Rodon, politòleg, debatran sobre què és la democràcia i sobre les perspectives econòmiques que haurà d'afrontar el govern espanyol nou, i Òscar Fernández farà un avançament amb els detalls de la nit electoral a Catalunya Ràdio, que conduirà amb Laura Rosel. A partir de les 13.00, taula especial eleccions amb "El dominical", de Gerard Jubany, Joan Botta, Paula Carreras, Xavi Espinosa i Carles Roig.

De 14.00 a 15.00, l'informatiu "Catalunya migdia (cap de setmana)", de 14.00 a 15.00, amb Neus Bonet.

A partir de les 19.00, i fins a la 1.00, sis hores de programa Eleccions Generals 2019, amb Òscar Fernández i Laura Rosel, dels informatius "Catalunya migdia" i "Catalunya nit", respectivament, que arrencarà amb l'atenció posada en el tancament dels col·legis electorals i a les 20.00 faran públiques les dades del sondeig de l'empresa GAD-3. El programa analitzarà la jornada i el recompte de resultats en dues taules de politòlegs i analistes i connectaran amb les seus dels partits polítics per copsar l'ambient i les reaccions dels líders i candidats de les diverses formacions a mesura que avanci la nit. La nit electoral comptarà també amb la contracrònica en directe des de les seus electorals de l'equip de l'"APM?", amb Xavi Cazorla, Joel Díaz i Ernest Codina; d'Empar Moliner i d'Albert Montilla, del programa "Estat de Gràcia", i Gerard Jubany, dels programes "Tot gira" i "El suplement". El programa s'emetrà en antena conjunta a Catalunya Informació.

Durant tot el dia, Catalunya Informació i els diferents informatius seguiran tot el que estigui passant.

Els mitjans digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals informaran puntualment del desenvolupament de la jornada electoral i dels resultats.

Els programes fomentaran la participació dels seguidors i oients a les xarxes socials amb les etiquetes de Twitter #10NTV3 i #10NCatRàdio.

 

tv3.cat

324.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut