TV3 estrena "Segrest" i "Tots volem el millor per a ella"

Demà divendres, a les 22.35, "La gran pel·lícula" acull l'estrena de "Segrest". El film de suspens, amb la participació de TV3, està dirigit per Mar Targarona i protagonitzat per l'actriu Blanca Portillo en el paper d'una advocada que busca el segrestador del seu fill.

I diumenge, a les 17.45, a "Tarda de cine" s'estrenarà "Tots volem el millor per a ella", una coproducció de TV3, dirigida per Mar Coll i protagonitzada per Nora Navas.

"La gran pel·lícula" d'aquest divendres acull l'estrena de "Segrest", el thriller de Mar Targarona, amb participació de TV3, que narra la desaparició del fill d'una advocada de prestigi que, després de recuperar-lo, farà el possible per trobar el seu segrestador. Blanca Portillo interpreta Patricia de Lucas, la protagonista, i el jove actor Marc Domènech, que debuta en aquesta pel·lícula, farà el paper de Víctor. Actors coneguts pels espectadors de TV3 com José Coronado ("Nit i dia"), Josep Maria Pou ("Nit i dia"), Andres Herrera ("Com si fos ahir") o Nausicaa Bonnín ("Cites"), formen part del repartiment.

Patricia de Lucas (Blanca Portillo), una prestigiosa advocada, veu com la seva vida es converteix en un malson quan el seu fill Víctor desapareix de l'escola sense deixar cap rastre. Hores més tard, el nen reapareix masegat i espantat, confessant que un home l'ha intentat segrestar, però que ha aconseguit escapar. La policia es mobilitza i, després d'una roda d'identificació, troben el suposat responsable. No obstant això, no hi ha prou proves i el presumpte segrestador queda en llibertat. Aleshores, Patricia, espantada i tement pel seu fill, decideix fer el que no ha fet mai: fer justícia pel seu compte. Però la situació se li escaparà de les mans i les conseqüències dels seus actes seran imprevisibles.

Direcció: Mar Targarona
Productors: Joaquín Padro & Mar Targarona
Guió: Oriol Paulo
Director de producció: Eduard Vallés
Direcció de fotografia: Sergi Bartrolí
Actors: Blanca Portillo, José Coronado, Marc Domènech, Antonio Dechent, Vicente Romero, Josep Maria Pou, Andrés Herrera, Paco Manzanedo, Macarena Gómez, Nausicaa Bonnín i Marieta Sánchez, entre altres

"Segrest" és una producció de Rodar y Rodar, amb la col·laboració de TV3, RTVE, Movistar +, Cosmopolitan TV, Canal Sur, la Nube Películas i Sony Pictures.

"Tots volem el millor per a ella"

Diumenge, a "Tarda de cine", s'estrenarà el segon llargmetratge de la barcelonina Mar Coll ("Tres dies amb la família") protagonitzat per Nora Navas, guanyadora del Gaudí a la millor protagonista femenina i nominada a la mateixa categoria en els Goya. La pel·lícula també es va endur un segon Gaudí per a l'actriu Clara Segura.

Un any després de tenir un terrible accident de trànsit, la Geni (Nora Navas) està en condicions de reprendre la seva vida, o almenys és així com ho vol veure la seva família. El cert és que malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom: la vida que portava abans de l'accident ja no té cap interès per a ella. Per què reprendre-la, aleshores? El desconcert que li genera aquesta evidència dona pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.

Direcció: Mar Coll
Guió: Mar Coll, Valentina Viso
Producció executiva: Sergi Casamitjana, Lita Roig i Aintza Serra
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Nora Navas (Geni), Valeria Bertuccelli (Mariana), Pau Durà (Dani), Àgata Roca (Raquel), Jordi Costa (Enric),
Amb la col·laboració especial de Clara Segura en el paper de Glòria
Direcció de Fotografia: Neus Ollé

El llargmetratge és una coproducció d'Escándalo Films i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Televisión Española i de l'Institut Català de les Empreses Culturals. El film compta amb la participació de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals i amb el finançament de Coficine.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut