Una escena de l'obra "Maremar", de Dagoll Dagom
Dijous, a les 23.05

TV3 estrena l'espectacle "Maremar" de Dagoll Dagom a la televisió

Dijous, 9 d'abril, a les 23.05, TV3 estrenarà la versió televisiva de "Maremar" amb la producció de Dagoll Dagom per a Televisió de Catalunya. L'espectacle, basat en una obra de William Shakespeare, inspirat en la música de Lluís Llach i dirigit per Joan Lluís Bozzo, es va estrenar al teatre el setembre del 2018.

"Maremar" és un muntatge de la companyia Dagoll Dagom fet de paraula, dansa i cançó, que proposa als espectadors un viatge emocionant per la Mediterrània. L'argument té el punt de partida en un camp de refugiats, on una nena plora desconsoladament perquè ha perdut els seus pares. Llavors, es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles, personatge interpretat per Roger Casamajor, que és perseguit i es veu obligat a fugir per la costa mediterrània. Les actrius i actors Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana completen el repartiment.

L'espectacle és una adaptació de l'obra "Pèricles, Príncep de Tir" de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva. Inspirada en la música i lletres de Lluís Llach, la música original és del mateix cantautor, amb arranjaments d'Andreu Gallén, i les coreografies són d'Ariadna Peya. Amb la direcció de Joan Lluís Bozzo i amb la dramatúrgia del mateix Bozzo, Jofre Borràs, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya, "Maremar" presenta una metàfora sobre els herois que cada dia travessen el mar buscant una nova vida.

El muntatge, que es va estrenar al Teatre Poliorama de Barcelona, va abaixar el teló amb l'última representació el 29 de febrer del 2020 al Teatre Fortuny de Reus.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut