Res és impossible_T3_C1
DIJOUS, A LES 22.05

TV3 estrena la tercera temporada de "Res és impossible", amb Antonio Díaz

Demà, a les 22.05, TV3 estrena la tercera temporada de "Res és impossible", amb Antonio Díaz. Si en anteriors entregues del programa el Mago Pop viatjava per tot el món, en aquesta edició ha decidit fer el programa a casa seva, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts. Al primer capítol l'il·lusionista fa d'amfitrió de Josep Maria Pou, Àlex Corretja, Dulceida, Eloi Vila, Cristina Puig, Lluís Marquina i la cantant Suu.

Tot seguit, a les 22.55, TV3 recuperarà el capítol de "Res és impossible" on Antonia Díaz viatja a París, on presenta els seus millors trucs de màgia.

Al primer capítol de la nova temporada, l'actor i director teatral Josep Maria Pou seurà al sofà de convidats de l'Antonio per explicar una història del seu passat que tots dos comparteixen i que poca gent coneix. A més, els espectadors descobriran si l'actor serà capaç de mentir al mag quan aquest li faci alguns trucs de màgia.

També visitaran l'il·lusionista l'extenista i comentarista esportiu, Àlex Corretja; la "influencer" Dulceida i tres cares molt conegudes pels espectadors de TV3, els periodistes Eloi Vila, Cristina Puig i Lluís Marquina, que explicaran anècdotes relacionades amb els programes que presenten.

El programa comptarà també amb les actuacions de la cantant Suu, que interpretarà amb el seu ukelele la cançó de l'estiu de TV3, "Tant de bo", i del circense gironí, Aram Sempervirens, que sorprendrà els convidats de l'Antonio amb un número de malabars amb foc.

I després, Antonio Díaz viatja a París

El Mago Pop s'acosta a la torre Eiffel o el Louvre, on no perd l'oportunitat de sorprendre turistes i parisencs mentre espera trobar-se amb Alba Guilera, una actriu catalana que viu a París i que actualment treballa al Louvre, perquè expliqui per què "La Gioconda" és un dels quadres més famosos del món. Al final del viatge l'Antonio sorprèn l'actriu internacional protagonista de la sèrie "Crashing", Julie Dray, amb la complicitat dels pintors del barri de Montmartre.

La nova temporada de "Res és imposible"

La pandèmia del coronavirus també ha alterat els plans de feina d'Antonio Díaz, l'il·lusionista europeu més taquiller del món. Davant la impossibilitat de viatjar arreu del món per gravar nous capítols de "Res és impossible", el mag ha decidit quedar-se a Catalunya i obrir les portes de casa seva als espectadors. Les nits dels dijous, l'Antonio, també conegut com a Mago Pop, farà d'amfitrió en una gran festa al jardí de casa, per on desfilaran un munt d'amics i coneguts, amb qui conversarà i a qui farà partícips de la seva màgia.

En aquests nous capítols, de prop d'una hora de durada, també es donarà suport a les arts escèniques. Així, cada nit, a més dels números de màgia, hi haurà actuacions musicals i algun espectacle de ball, circ o teatre.

tv3.cat/resesimpossible
Anar al contingut