DIUMENGE, A LA 1.30

TV3 estrena la tercera temporada de "Mai neva a ciutat", la sèrie sobre els "millennials" ambientada a Palma

Aquest diumenge, 2 d'agost, a la 01.30, TV3 estrena la tercera temporada de "Mai neva a ciutat", la sèrie d'IB3, produïda per Nomad Vision i Espaitemps i dirigida per Joan Fullana. Aquesta temporada explica les noves aventures de Neus Perelló amb els seus dos millors amics, la Carme i el Lluís: amors moderns, precarietat laboral i una constant cerca de sentit a la vida que no acaba d'arribar mai.

La vida ha canviat molt per a la Neus Perelló que, sense voler-ho, ha acabat vivint a Mallorca. En aquesta tercera temporada la promesa d'una vida excepcional s'esmuny entre feines precàries, com a captadora per a una ONG i com a cambrera en un bar de copes; a més d'intentar posar-se en forma amb un entrenador personal i estudiar un inevitable màster.

A més, ella i el Lluís es veuen abocats a una recerca del pis impossible i la Carme i el Joan a la recerca d'una nova llar que confirmi que poden ser una parella normal. A això se sumen nous companys, nous amants i nous moments intensos que confirmen que sempre es pot tornar a començar.

Capítol 13: "Ferrerets"

Al primer capítol de la nova temporada, la Neus no té temps per a res i llisca per la vida en moto per arribar a tot. Mentrestant, la Carme i el Joan Rius, decidits a fer que la seva relació funcioni, volen deixar el pis de la Carme i tornar a començar, en un terreny neutral. Amb el que no comptaven és amb la dificultat de trobar un pis de lloguer a un preu raonable en un barri dels de sempre. Així que es veuen forçats a provar-ho en un barri perifèric i gens conegut per a ells. L'optimisme i les ganes, però, ho poden superar tot.

Per la seva banda, el Lluís vol recuperar l'estabilitat a la seva vida. La ruptura amb el Fran, i el posterior projecte amb la Vivian a White Alqueri, el van fer reflexionar i madurar. La decisió de la Carme i el Joan Rius de canviar de pis, però, l'ha fet quedar-se sense lloc on viure, exactament com la Neus que, de moment, es queda amb la Isabel, que també s'ha vist forçada a deixar el seu pis de sempre i traslladar-se a casa de Pasquale.

La tercera temporada de "Mai neva a ciutat"

Aquesta nova entrega de la sèrie guanyadora del concurs de pilots que es va fer des d'IB3 a finals del 2016 amb votació popular i que es va estrenar el 2017, consta de 12 capítols, enlloc dels 6 de les dues temporades anteriors. TV3 emetrà, cada diumenge, dos episodis d'aquesta sèrie fresca i divertida, que reflecteix la inestabilitat emocional d'uns joves desconcertats pel contrast entre el món que volen i el que es troben. Una generació que ha crescut en paral·lel al desenvolupament tecnològic, que ja no recorda com era la vida sense mòbil ni internet. Una generació acadèmicament molt ben preparada, però que no ho té fàcil per accedir al món laboral i sovint es veu forçada a emigrar.

Fitxa artística i tècnica

Neus: Esther López

Carme: Maria Bauçà

Lluís: Josep Orfila

Isabel: Caterina Alorda

Joan Rius: Albert Mèlich

 

Director: Joan Fullana

Guionistes: Joan Fullana i Joan Yago

Productor: Pedro Vendrell

Realitzador i director de fotografia: Lluís Prieto

Ajudant de direcció: Toti Garcia

Directora de producció: Bàrbara Ferrer

 

tv3.cat

Anar al contingut