Dimarts, a les 22.50

TV3 estrena la segona temporada de "Revolució 4.0" amb Miki Núñez: "Ens heu deixat un llegat de merda"

Dimarts, 11 d'agost, a les 22.50, torna "Revolució 4.0" a TV3, amb Xantal Llavina i amb cinc nous capítols sobre adolescents, gent gran, Catalunya digital, emprenedoria social i solidaritat, i pobles, pagesos i turisme.
El primer programa de l'estiu analitzarà les expectatives de futur dels joves, l'emprenedoria digital i el potencial educatiu i comunicatiu de les noves tecnologies. L'entrevistat serà el cantant Miki Núñez, des de les Piscines Picornell de Montjuïc.
Miki Núñez és entrevistat per Xantal Llavina a "Revolució 4.0".
Miki Núñez és entrevistat per Xantal Llavina a "Revolució 4.0".

Com ha afectat el coronavirus en els joves? Segons una macroenquesta feta a 220.000 persones de l'estat espanyol, els adolescents són una de les franges d'edat que van viure pitjor el confinament. I alhora són els més digitals de tots. Com seran els estudis? Els agrada estudiar en línia? Com viuen el seu futur davant d'una crisi econòmica que els experts auguren que durarà dos anys com a mínim? Què en pensen, de la renda mínima? Quines feines trobaran en aquesta nova realitat? Quines empreses digitals han creat els joves d'aquest país?

Els joves són el futur i prenen la paraula en aquest primer programa de la segona temporada del "Revolució 4.0" a TV3, amb Xantal Llavina, per parlar d'expectatives, d'emprenedoria digital, del potencial educatiu i comunicatiu de les noves tecnologies i de les conseqüències negatives de fer-ne un ús inadequat o abusiu. L'entrevista central del programa serà amb el cantant Miki Núñez, des de les Piscines Picornell de Montjuïc, a Barcelona.

I l'àgora estarà integrada per Candela Antón, actriu de la sèrie "Merlí"; la periodista Laia Servera, directora de l'"InfoK"; Miquel Montoro, jove youtuber mallorquí amb més de 300.000 subscriptors al seu canal; Dolors Reig, psicòloga i autora del llibre "Jóvenes en la era de la hiperconectividad"; Bru Esteve, col·laborador del programa "Adolescents iCat", i Joana Barbany, directora general de Polítiques Digitals de la Generalitat, entre d'altres.

"Revolució 4.0" és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

El programa de TV3 va rebre el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació 2019 i el de Catalunya Ràdio el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23.00 a 00.00. 

 

tv3.cat/revolucio

catradio.cat/revolucio

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

 

#RevolucióTV3

 

Anar al contingut