Tomàs Molina demà, a "L'au pair"
Tomàs Molina demà, a "L'au pair"
Demà, a les 22.05

TV3 estrena la segona temporada de "L'au pair" el programa en què els famosos fan de cangurs

Demà, dijous 4 d'agost, a les 22.05, TV3 estrenarà la segona temporada de "L'au pair", la sèrie de l'estiu en què personatges del món de la música, els mitjans i l'espectacle del país es converteixen en cangurs per un dia.

En el capítol de l'estrena, "Fenòmens meteoro-il·lògics", els protagonistes seran l'actor Jose Corbacho i el meteoròleg Tomàs Molina. Tots dos faran d'au-pairs durant unes hores.

Una de les estrenes d'aquest estiu, la segona temporada de "L'au pair", és un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d'uns nens que ni coneix ni ha vist mai amb qui haurà de conviure tot un dia

Cada capítol s'estructura a partir de dues cases, la narració avança en paral·lel, com si fos un partit de tenis. Així l'espectador va veient què passa en una casa i què passa en l'altra. Això li permet comparar com ho fa un i altre "au pair", qui té més destresa, a qui li estan sortint les coses millor i quins nens els ho estan posant més fàcil o més difícil.

Estrena: "Fenòmens meteoro-il·lògics" dijous 4 d'agost, a les 22.05

El Tomàs Molina capejarà el temporal a Girona davant l'Aina (9 anys), una nena que sempre vol tenir l'última paraula, el Lluc (6 anys), un nen amb moltes galtes i tota una colla d'amics ben peculiars. Un dia ple de sorpreses per algú a qui no li agrada perdre el temps.

Al mateix moment però en un xalet de disseny a Cabrils (el Maresme), el Jose Corbacho farà de cangur a dos germans italocatalans, el Matteo (8 anys) i el Marcel (6 anys). Qui s'atreviria a deixar-li res de valor al Corbacho? És la casa més boja amb l'"au pair" més boig.

"L'au pair", s'emet cada dijous, després del "Telenotícies vespre". Consta de cinc capítols pels quals passaran Jose Corbacho i Tomàs Molina, Carol Rovira i David Fernández, Laia Palau i Lildami, Suu i Llucià Ferrer i Sara Roy i Marc Clotet.

#AuPairTV3

Anar al contingut