TV3 estrena "La pell freda", a "La gran pel·lícula"

Demà, divendres, a les 22.35, l'espai "La gran pel·lícula" de TV3 estrena "La pell freda", un film amb participació de TV3. "La pell freda" és una pel·lícula dirigida per Xavier Gens i que està basada en la novel·la de l'escriptor Albert Sánchez Piñol.

"La pell freda" és una pel·lícula ambientada el 1914 i que narra la història de dos militars destinats a una illa perduda enmig de l'oceà, que cada nit s'han de resguardar en un far per evitar l'assetjament d'unes estranyes criatures marines.

El llargmetratge és una adaptació cinematogràfica de la novel·la fantàstica d'èxit de l'escriptor Albert Sánchez Piñol, que s'ha traduït a més de 35 llengües. "La pell freda", una gran coproducció internacional que s'ha rodat en anglès, té un repartiment encapçalat per David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido.

Sinopsi

En una illa perduda enmig de l'oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, protegits en un far, del setge d'unes estranyes criatures marines. Sotmesos a una extrema tensió, sense entendre les raons de l'atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò que desconeixen. La captivitat i la lluita incessant per la supervivència els arrossegarà cap a un viatge al centre de les entranyes de l'illa, on es barrejaran la lucidesa i l'alienació, el rebuig i el desig, la crueltat i l'amor cap a allò desconegut.

Fitxa tècnica i artística

Director: Xavier Gens
Guionista: Jesús Olmo
Producció: Denise O'Dell i Mark Albela
Director de fotografia: Daniel Aranyó
Muntatge: Guillermo de la Cal
Efectes especials: Félix Bergés i David Ramos
Música: Víctor Reyes
So: Juan Borrell i Gabriel Gutiérrez
Disseny de vestuari: Tatiana Hernández
Intèrprets: Ray Stevenson (Gruner), David Oakes (Friend), Aura Garrido (Aneris), Winslow M.Iwaki (senegalès), John Benfield (capità Axel).

"La pell freda" és una pel·lícula de Babieka Films i Kanzaman en coproducció amb Pontas Films, i amb la participació de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut