DIMARTS, A LES 22.55

TV3 estrena "Gent de mercats", una docusèrie que s'endinsa en els mercats municipals de Catalunya

Demà, dimarts, a les 22.55, s'estrena "Gent de mercats", la nova docusèrie de TV3, creada amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s'endinsa en mercats municipals de Catalunya per conèixer les persones que els poblen. L'especialista de gastronomia als Informatius de TV3 Tana Collados és la directora d'aquesta producció.
"Gent de mercats"
"Gent de mercats"

Nissagues de venedors o botiguers que acaben d'arribar, als mercats tots aposten per la venda amb una relació més humana. "Gent de mercats" posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà per tots els racons, des del bar fins a les entranyes dels mercats. A través dels seus protagonistes, s'entendran els reptes amb què s'enfronten, les relacions que estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

"Gent de mercats" està dirigit per Tana Collados, l'especialista de gastronomia als Informatius de TV3. La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l'alimentació i la cuina, des del camp fins a la taula, com en els "30 minuts" titulats "Mercats oberts", "Boqueria, un mercat retratat", "Ambaixadors de gust" i "Mediterrània, la mar de conflictes", i també ha dirigit el programa de TV3 "Cuines" i la revista d'enogastronomia "Al vostre gust".

El programa té el suport de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, el Mercat de Tarragona, el Mercat Central de Reus, l'Ajuntament de Tortosa i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Mercat del Carmel de Barcelona

El primer capítol comença amb un grup de zumba del mercat del Carmel de Barcelona. Un dia a la setmana, durant el descans del migdia, paradistes de totes les edats es reuneixen per ballar.

Mercat de l'Estrella de Barcelona

El Xavi Arbolí demostrarà que es mou com peix dins l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera de la websèrie del mercat, en la faceta d'actor amateur.

Mercat de la Independència de Terrassa

Al mercat de la Independència de Terrassa es descobrirà la terregada, la botifarra "inventada" a la localitat i que ara s'hi identifica. El Jordi la posarà en un plat del menú del dia.

tv3.cat