Àlex Roca a "Els meus fills", amb Gemma Nierga
Àlex Roca a "Els meus fills", amb Gemma Nierga
Diumenge, a les 22.35

TV3 estrena "Els meus fills", amb Gemma Nierga

El diumenge 27 de setembre, a les 22.35, TV3 estrenarà "Els meus fills", una sèrie documental produïda pel Departament de Nous Formats, dirigida per Xavier Brichs i presentada per la periodista Gemma Nierga. Una preqüel·la d'"Els meus pares", amb un format molt semblant, que continua tenint com a eix conductor la relació entre pares i fills.

Dels creadors d'"Els meus pares", el diumenge 27 de setembre, després del Piromusical de la Mercè, arriba a TV3 "Els meus fills", en què la periodista Gemma Nierga es proposa descobrir com són les relacions entre pares i fills quan les circumstàncies no semblen les més fàcils. Tot i que en aquest "spin-off" les famílies no són mediàtiques, darrere de casa episodi l'espectador trobarà que s'expliquen històries molt emotives, amb una gran dosi de superació personal.

Què passa si una filla es vol fer monja? O si vol canviar de sexe? Com es pot gestionar el segrest d'un fill? O la ceguesa, la paràlisi cerebral... Com és l'acolliment d'un immigrant en un nucli familiar? I com pot arribar a canviar la vida la mort prematura d'uns pares, que deixen un fill petit. Aquests són alguns dels temes de què parlarà el programa. Perquè si tenir fills canvia la vida a qualsevol, amb aquesta sèrie queda clar que hi ha situacions i circumstàncies familiars que fan que aquests canvis siguin encara més profunds i inesperats.

Àlex Roca: quan el límit te'l poses tu

El diumenge 27 de setembre, el programa emetrà l'episodi protagonitzat per l'Àlex Roca, un jove que quan tenia només sis mesos va tenir una encefalitis herpètica i va estar a punt de morir. Els metges i els seus pares no van tirar mai la tovallola. L'Àlex va sobreviure, però la malaltia li ha deixat greus seqüeles i té una paràlisi cerebral amb un 76% de discapacitat.

Però, a l'Àlex, no l'atura res i la seva màxima és: "El límit te'l poses tu". S'ha convertit en un gran esportista, que fins i tot ha corregut la duríssima cursa de bicicleta Titan Desert.

D'aquesta història de superació, el programa en parlarà amb ell, amb la seva parella i amb els seus pares: Àngels Campillo i Miquel Roca. 

tv3.cat/elsmeusfills

Anar al contingut