Dijous, a les 23.40

TV3 estrena "El punt D", un programa per entendre la sexualitat i fer caure mites, a la televisió i a les plataformes digitals

Demà, dijous, 30 de setembre, a les 23.40 TV3 estrena els dos primers capítols d'"El punt D" per televisió. Aquesta estrena a televisió s'ha endarrerit una setmana per l'actualitat informativa. Els cinc primers episodis es van estrenar el dijous 23 a les plataformes digitals amb una gran acollida. En cinc dies han obtingut 10.500 usuaris únics i 23.700 reproduccions

"El punt D" és un programa sorgit de la crida de projectes de la CCMA i el Departament de Cultura, que parla dels mites, estereotips, tabús... que hi ha al voltant de la sexualitat.

Amb voluntat de divulgar i entretenir, i amb una sensibilitat feminista i LGTBIQ+, el programa convidarà testimonis i professionals de diversos àmbits per parlar amb rigor sobre sexualitat, un tema que sembla predominant, però del qual potser no se sap gaire.

"El punt D" són deu capítols de vint minuts, narrats per una veu en off coneguda i diferent per a cada entrega. La proposta de TDT es complementa amb la publicació dels capítols en digital a la carta de manera avançada i la publicació de diferents articles de text de l'àmbit dels continguts del programa, que a més de publicar-se al web, es distribuiran via xarxes socials.

Cada episodi tracta un tema clau per entendre la sexualitat i fer caure mites: la masturbació, la identitat sexual, les pràctiques sexuals, la regla, el desig sexual, els genitals, l'orgasme, les fantasies sexuals, la salut i un capítol final que recull les preguntes clau al voltant de la sexualitat.

Perquè si tothom té sexualitat, tothom hauria de poder parlar-ne.

Estrena a TV3

Dijous, 30 de setembre s'estrenaran a TV3 els tres primers capítols. A les 23.40 "M de Masturbació" i tot seguit "I d'Identitat sexual" i "F de fantasies"

Després, cada dijous s'estrenaran nous capítols.

Els capítols a TV3

"M de Masturbació", amb Joel Díaz (30 setembre)

"I d'Identitat", amb Miki Nuñez (30 setembre)

"F de Fantasies", amb Arnau Tordera (30 setembre)

"R de Regla", amb Laia Manzanares (7 octubre)

"P de Pràctiques," amb Danae Boronat (7 d'octubre)

"G de Genitals", amb Vicky Luengo (7 d'octubre)

"D de Desig", amb Gemma Polo (14 d'octubre)

"S de Salut", amb Ivan Labanda  (14 d'octubre)

"O d'Orgasme", amb Charlie Pee (21 d'octubre)

"P de Preguntes", amb Empar Moliner (21 d'octubre)

Estrena plataformes digitals

L'estrena dels deu capítols seran en "digital first" a TV3alacarta. El dijous 23 es van estrenar els 5 primers, i el dia 7 d'octubre dels 5 següents.

Hi ha hagut una bona acollida, a les xarxes. En només cinc dies ja han tingut 10.500 usuaris únics i 23.700 reproduccions. El capítol més vist és el primer, "M de Masturbació", amb 11.400 reproduccions

tv3.cat/elpuntd

instagram.com/elpuntdtv3/ (@ElPuntDTV3)

Anar al contingut