Divendres, a les 15.50

TV3 estrena "Cuines al límit", amb Marc Ribas

Demà, a les 15.50, TV3 estrena "Cuines al límit", el nou programa de Marc Ribas, que s'emetrà cada divendres, i que pretén ajudar les famílies a cuinar amb els productes i els aliments que guarden a la nevera i al rebost de casa

"Cuines al límit" és el nou programa de TV3, en què Marc Ribas es posarà en contacte amb algunes de les famílies que han demanat la seva ajuda a través del Whatsapp del programa. Mitjançant una videoconferència, en Marc coneixerà els seus gustos, les seves deficiències i els seus neguits a la cuina, i els proposarà un menú sencer: un primer, un segon i unes postres, fent servir únicament allò que tinguin a casa.

Però perquè sigui més emocionant, en Marc ho cuinarà tot en 20 minuts i desafiarà les famílies perquè també facin els tres plats en el mateix temps.

Capítol 1. Menús per a grans famílies

La família Domínguez-González són 10. La Noemí i el Rafa, i l'Hugo, l'Óscar, el Romeo, el Noah, l'Eyre, la Paolabelle, l'Atlas i l'Allegra. Són de Vilanova del Vallès i necessiten l'ajuda del Marc perquè, amb tanta colla, és impossible fer un menú que agradi a tothom.

Com que són vegetarians, la nevera i el rebost són plens de fruita, verdura i productes vegetals. Per tant, en Marc té entre mans un repte difícil o, si més no, diferent. Aconseguirà en Marc cuinar un menú sencer en només 20 minuts? I la família: serà capaç de fer-ho?

tv3.cat

#CuinesAlLímitTV3

Anar al contingut