Queco Novell estrena "Ciutadà novell" a l'Hospital de la Vall d'Hebron
Queco Novell estrena "Ciutadà novell" a l'Hospital de la Vall d'Hebron
DIMECRES, A LES 22.40

TV3 estrena "Ciutadà novell", presentat per Queco Novell, amb una visita a l'Hospital Vall d'Hebron

Demà dimecres 1 de juliol, a les 22.40, TV3 estrena "Ciutadà novell", una sèrie produïda per Minoria Absoluta, en què l'actor i periodista Queco Novell es proposa descobrir les interioritats d'entitats i espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona amb la mirada d'un ciutadà novell que s'hi acosta per primer cop.

A Queco Novell li agrada la seva ciutat. Li agrada descobrir la Barcelona que no coneix perquè normalment no hi tenim accés. Amb aquest punt de partida, l'actor i periodista recorre diferents indrets de Barcelona amb ulls de novell, de qui s'hi acosta per primer cop i en descobreix totes les interioritats.

Durant els 10 capítols de "Ciutadà novell", una sèrie produïda per Minoria Absoluta, Queco Novell s'endinsa en els secrets d'entitats representatives, llocs emblemàtics  i serveis públics de la ciutat, com l'Hospital Vall d'Hebron, el metro, Mercabarna, el Gran Teatre del Liceu, el Port, el Zoo, el CAR o el cementiri de Montjuïc. I ho fa amb un to desenfadat i una mirada encuriosida.

El "ciutadà novell" es proposa saber qui fa que tot funcioni a cada lloc que visita, fet que li permet descobrir el vessant més humà de les persones que hi treballen i de les seves feines. A més, deixa al descobert aspectes increïbles d'uns espais que no són habituals per als ciutadans i genera situacions molt emotives.

A la sèrie es podrà veure a Queco Novell fent anar la batuta de director d'orquestra al Gran Teatre del Liceu, posant la veu a la megafonia del metro, patrullant en un cotxe de la Guàrdia Urbana, participant en la pedicura d'un elefant i assistint a un part de bessons a l'Hospital Vall d'Hebron.

A més, personatges coneguts dels espectadors, com Carme Ruscalleda, Llucia Ramis, Juan Carlos Ortega, Ona Carbonell i Marina Rosell, acompanyaran, a mode de "cameo", el "ciutadà novell" en alguns episodis de la sèrie.

Al primer capítol, "Ciutadà novell" ens descobreix l'Hospital Vall d'Hebron

Quan veu una bata de metge ja s'espanta, però, tot i això, Queco Novell es disposa a convertir-se en un més dels 7.000 treballadors de l'hospital més gran de Catalunya. El "ciutadà novell" té el privilegi d'assistir i participar activament en un difícil part de bessons, d'acompanyar una infermera en la seva feina diària a l'UCI i la doctora encarregada de coordinar els trasplantaments del centre. Marina Rosell és la convidada d'excepció d'aquest episodi, en què recorda la seva etapa d'infermera.

tv3.cat

Anar al contingut