Preestrena de "Cites Barcelona" al Teatre Coliseum

TV3 estrena "Cites Barcelona", tornen la passió i l'amor de les primeres trobades

Dilluns 12 de juny, a les 22.05, s'estrena a TV3 i TV3alacarta "Cites Barcelona", la tercera temporada de la sèrie d'èxit de TV3, dirigida per Pau Freixas i produïda per Filmax. Tots els capítols s'emetran amb periodicitat setmanal i totalment en català.

"Cites Barcelona" narra històries sobre què passa quan la tecnologia desapareix i l'únic que queda són dues persones amb les seves pròpies necessitats i contradiccions. Com és la primera cita, quan entren en joc les pors, els secrets i les expectatives.

Avui s'ha presentat la nova temporada de "Cites", "Cites Barcelona", al Teatre Coliseum de Barcelona, on s'ha ofert la primera projecció dels capítols 1 i 2. A la presentació prèvia, conduïda pel presentador de TV3 Xavi Coral i on s'han explicat detalls de la producció i els rodatges, hi ha intervingut el director de TV3, Sígfrid Gras; el director de continguts de Prime Video, Ricardo Cabornero; el director general de Filmax, Carlos Fernández; i el director de la sèrie, Pau Freixas. A més, les actrius Carmen Machi i Eva Santolaria han parlat en nom del gran repartiment d'actrius i actors que apareixen al llarg dels episodis.  

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà; la vicepresidenta, Àngels Ponsa, i la consellera Carme Figueras també han assistit a l'acte de preestrena, així com altres representants de la CCMA i actors principals de la sèrie com Belén Cuesta, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Pablo Rivero, Manuela Vellés, Betsy Túrnez, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro, Miguel Ángel Muñoz, Andrea Álvarez, Alejo Sauras, Berta Castañé, Joana Vilapuig, Antonio Hortelano i Carme Balagué. 

El director de TV3, Sígfrid Gras, ha iniciat els parlaments tot destacant que, una vegada més, tots els espectadors de TV3 podran gaudir del millor contingut a la televisió i a la carta 100% en català, però, a més, "la col·laboració amb Prime Video ens permet portar el català al món".  

En el mateix sentit, el director de continguts de Prime Video, Ricardo Cabornero, ha recollit les paraules de Gras. "Ens ha encantat portar al següent nivell aquesta sèrie tan estimada a Catalunya i que compta amb aquest repartiment i direcció increïbles. Volem mostrar Barcelona al món", ha dit emocionat. 

"Quan ens va trucar TV3, no vam tardar ni dos minuts en donar el ‘sí'. Aquest projecte ens dona l'oportunitat de portar Catalunya al món", ha expressat el director general de Filmax, Carlos Fernández, que ha començat reconeixent el gust que van passar des de Filmax amb la producció de les dues temporades anteriors. 

Per la seva banda, el director de "Cites Barcelona", Pau Freixas, ha mostrat l'entusiasme amb un ferm "Mirar aquesta sèrie mola molt però fer-la també! El càsting és la bomba i m'agradaria que aquesta producció fos infinita!". Freixas ha valorat el canvi de la percepció social de les cites entre la segona i la tercera temporada però ha assegurat que "la sèrie continua amb la voluntat de ser entretinguda i tenir capítols autoconclusius que ens facin passar una bona estona". 

Les dues actrius Carmen Machi i Eva Santolaria han fet de portaveus de tot l'extens repartiment de "Cites Barcelona".  

"Estic molt feliç de poder estrenar un projecte que ha estat madurant durant tant de temps i que ens fa tanta il·lusió a tots", ha dit Machi, en primer lloc. 

"És una de les sèries més especials que s'han fet mai per als espectadors i per a l'equip. I, a més, aquesta temporada és un homenatge a la televisió perquè la ficció és això: ens acompanya en els bons i en els mals moments" ha dit Santolaria per tancar la presentació abans de la projecció dels primers capítols i arrencar una gran ovació de les graderies del Teatre Coliseum. 

La sèrie 

"Cites Barcelona" és una producció de sis episodis que s'emetran íntegrament en català a TV3 i TV3alacarta  i combinaran el castellà i el català a la plataforma Prime Video, produïts per Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de Prime Video i TV3. Pau Freixas i Èric Navarro en són els productors executius creatius i la dirigeixen Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens. 

La sèrie narra com els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se a internet; busquen amor, sexe o simplement algú que els allunyi de la soledat. El format també és una cita romàntica amb Barcelona, que serà l'escenari a través del qual els espectadors visitaran els llocs més icònics de la ciutat com la Sagrada Família, el port o la Rambla, connectant també amb la vida quotidiana barcelonina a través d'altres racons menys coneguts.  

Cada capítol mostra la història de dues cites i, al llarg de la temporada, els personatges es barregen i s'entrellacen, creuant-se algunes de les històries i oferint una mirada elegant, natural i entretinguda de les relacions actuals, de la seva diversitat i complexitat. 

A partir del dilluns 12 de juny, s'emetran setmanalment tots els episodis en català de la ficció romàntica, a TV3 i TV3alacarta. I, estaran disponibles a Prime Video Espanya a partir del dimarts 13 de juny.   

A més, els dos primers episodis es podran veure exclusivament demà, 8 de juny, a tots els cinemes Cinesa de l'Estat i al Cine Filmax de Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat per una entrada reduïda de 5€, que inclou un menú de crispetes mitjanes i un refresc de 50cl.

 

#CitesBarcelonaTV3 

 

 

Anar al contingut