TV3 emetrà diumenge el reportatge "El virus de la Corona"

Aquest diumenge, 14 de juny, després del "30 minuts", TV3 emetrà el reportatge "El virus de la Corona", estrenat ahir a la nit a ETB2, el segon canal d'Euskal Telebista.

El reportatge, emès en el programa "360º" de la televisió basca, dirigit i presentat per la periodista Eider Hurtado, va posar el focus en les últimes investigacions judicials que implicarien la monarquia espanyola.

A través del testimoni de periodistes que coneixen els moviments de les empreses "offshore" en les quals figuren el rei emèrit Joan Carles I i l'actual monarca Felip VI, es posa llum a actuacions presumptament delictives que es podrien convertir en "El virus de la Corona".

En el reportatge, hi intervenen José María Irujo (El País), James Badcock (The Telegraph) i Caroline Zumbach (Tribune de Genève), que s'endinsen en les últimes investigacions que han posat la monarquia espanyola contra les cordes. Tal com apunta l'expert en banca suïssa Rudolf Elmert, s'investiguen delictes que podrien transcendir del blanqueig de capitals.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut