Documental "20-S"

TV3 emetrà dijous que ve el documental "20-S" sobre la mobilització davant de la Conselleria d'Economia

El dijous 28 de juny, a les 22.45, TV3 estrena "20-S" en una emissió especial del programa "Sense ficció". El documental, dirigit per Jaume Roures, narra els fets que van passar en diferents seus de la Generalitat i la mobilització popular davant de la Conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona el 20 de setembre del 2017. Prèviament, dimarts hi haurà una preestrena a l'Aribau Multicines de Barcelona a les 20.00.

El dijous 28 de juny, després de "Polònia", a les 22.45, TV3 emetrà "20-S" un documental que ofereix una visió inèdita dels fets que van passar a la Conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona el 20 de setembre del 2017.

El documental, dirigit per Jaume Roures i produït per Mediapro, analitza i mostra amb imatges i testimonis el paper que van tenir Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents aleshores de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, durant una concentració que va durar més de 15 hores, així com l'actuació que van tenir els Mossos d'Esquadra durant tota la jornada.

"20-S" és la reconstrucció minuciosa d'una jornada en què, en resposta a múltiples escorcolls en diferents seus de la Generalitat i a la detenció de 14 alts càrrecs del Govern, hi va haver una enorme mobilització popular i reivindicativa davant de la Conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona.

El director i productor, Jaume Roures, ha avançat que les imatges podrien servir de prova per a la defensa de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que fa més de vuit mesos que estan tancats a la presó de Soto del Real.

Fitxa tècnica:

Direcció i productor: Jaume Roures
Guió i realització: Lluís Arcarazo
Producció executiva: Bernat Elias
Producció: Ariadna Terribas
Muntatge: Anaïs Urraca
Documentació: Rita Solà
Música original: Xavier Capellas

tv3.cat/senseficcio
facebook.com/senseficcio
twitter.com/senseficcio

Anar al contingut