En Josep amb en Pep i l'Elena, al segon capítol de la segona temporada de "Pep".
En Josep amb en Pep i l'Elena, al segon capítol de la segona temporada de "Pep".
Dijous, a les 23.25

TV3 emet "Peeeep!", el segon capítol de la nova temporada de "Pep"

Demà, dijous, a les 23.25, TV3 emetrà el segon capítol de la segona temporada de "Pep", una sèrie d'IB3 produïda per Singular Audiovisual que visibilitza l'Alzheimer. Aquesta comèdia dramàtica, que explica la vida de la família Alcover davant el deteriorament progressiu del padrí Josep, continua amb un episodi que planteja noves situacions que el protagonista, en Pep, haurà d'afrontar per poder tirar endavant.

"Peeeep!" és el segon capítol de la segona temporada de la sèrie, en què en Pep comença a gaudir de la tranquil·litat que es respira a casa seva des que en Toni i el seu pare s'han instal·lat a casa d'en Josep. Tot i així, ben aviat s'adona que el seu germà no assumeix les seves tasques com caldria. Per altra banda, en Pep és sincer amb la Laura sobre la seva relació amb l'Elena, però no troba el moment per explicar-li la veritat a la Joana Maria. Mentrestant, dos veïns del poble es veuran involucrats en les vides dels germans Alcover de manera inesperada.

 

La segona temporada

Després de la primera temporada, en què l'Alzheimer apareix de cop a casa dels Alcover, els dotze capítols nous de la nova temporada continuen marcats per la manera d'afrontar la malaltia del Josep (Miquel Gelabert), el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen. Malgrat tot, la vida continua per a en Pep (Toni Gomila), el seu germà Toni (Joan Miquel Artigues) i la seva filla Laura (Caterina Adrover).

El protagonista de la sèrie és en Pep, un petit empresari mallorquí d'èxit massa centrat en la feina, que fa un canvi radical en descobrir que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, amb uns símptomes que aniran avançant cap a l'Alzheimer. Aquest és el fil conductor de "Pep", una sèrie que reflexiona sobre la malaltia i els efectes que té al seu entorn. La notícia, que al principi en Pep considera una desgràcia, acabarà sent el gran aprenentatge de la seva vida i unirà més tota la  família.

Als nous episodis, està en joc la seva vida sentimental: ha de decidir si torna amb la seva dona, Joana Maria (Llum Barrera), o comença una relació amb la doctora Elena (Judith Diakhate). Aquesta segona temporada també mostra com el Toni afronta l'adeu del Klaus (Albert Mèlich) i com viu la Laura l'entrada a l'adolescència, enmig d'una complicada situació al seu entorn.

Entre les sorpreses i girs de la tornada de la sèrie, hi ha l'aparició de nous personatges, que trasbalsaran la vida tranquil·la del poble: el director del banc (Rodo Gener), la nova farmacèutica (Maria Bauçà), els amics de la Laura (Edurne Pericás i Alex Escalona) i una amiga molt especial del Pep, que també té Alzheimer en estat més avançat (Núria Hosta). A més, hi haurà alguna reaparició, com la de l'ajudant de farmàcia (Alba Brunet), que cal veure amb quines intencions torna.

Aquesta sèrie de la televisió pública balear, produïda per Singular Audiovisual, s'emet per TV3 fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3. Creada per David J. Nadal i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Carles Molinet, Núria Hosta, Maria Bauçà i Rodo Gener, entre d'altres.

Aquesta segona temporada, a més, la sèrie compta amb un videoclip del grup mallorquí Da Souza.

 

tv3.cat/pep

#PepTV3

Anar al contingut