DIJOUS, A LES 23.30

TV3 emet "No puc estar tot sol", l'últim capítol de la primera temporada de "Pep"

Demà, a les 23.30, TV3 emet el dotzè i darrer capítol de la primera temporada de "Pep", la comèdia dramàtica protagonitzada per Pep Alcover, un petit empresari que, de cop i volta, ha d'afrontar la notícia que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l'antesala de l'Alzheimer, fet que li canvia la vida de forma radical.
Pep_Cap 12_01

Al darrer capítol de la temporada en Pep intenta parlar amb l'Elena per demanar-li disculpes, però ella està molt empipada amb ell per haver-la deixat plantada a un sopar. Per la seva banda, en Josep segueix intentant demostrar que la malaltia no li impedeix fer vida normal, tot i que un petit incident el farà canviar d'opinió.

En Toni es prepara amb en Klauss per viatjar a Las Vegas i casar-se, però abans farà una cosa molt important pel seu germà. A més, la Joana Maria ha de decidir el seu futur amb en Miquel i en Pasqual està content de seguir com a candidat a alcalde. Mentrestant en Pep sent que la seva vida torna a la normalitat, però el que no s'imagina és que les persones del seu entorn prendran unes decisions que l'afectaran profundament.

La sèrie

En Pep és un petit empresari que viu en un tranquil poble de Mallorca. Té una família formada per la seva dona, Joana Maria; la seva filla, Laura; el seu germà, Toni, i el seu pare, Josep. En Josep és el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen i espera que en Pep segueixi la tradició familiar, però en Pep està orgullós de la seva empresa i no vol saber res de la farmàcia. Però, quan en Pep descobreix que el seu pare té Alzheimer, la seva vida canvia radicalment.

L'Alzheimer que pateix en Josep és, doncs, el fil conductor de "Pep", una sèrie que reflexiona sobre la malaltia i els seus efectes, però que també té en compte els cuidadors d'aquests malalts. Totes les trames i els conflictes giren sobre com afecta l'Alzheimer l'entorn del Josep i com la seva família i les seves decisions l'afecten també a ell.

Però "Pep" és, sobretot, un cant a la vida. El protagonista d'aquesta història és el fill d'en Josep, en Pep (Toni Gomila), un home d'uns 45 anys, casat amb la Joana Maria (Llum Barrera), egoista, molt centrat en la seva feina i en ell mateix, a qui la malaltia del seu pare fa trontollar l'ordre que regnava en el seu món. Però això, que al principi considera una desgràcia, acabarà sent la seva salvació, ja que, gràcies al seu pare, aprendrà el que realment és important a la vida. I és que, gairebé sense voler-ho, la malaltia del patriarca acabarà unint més la família.

"Pep" és una comèdia de personatges, protagonitzada per Miquel Gelabert, Toni Gomila, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues i Caterina Adrover, entre d'altres.

tv3.cat

Anar al contingut