Astrid Torrente, Alex Marteen i Didak són els amfitrions que concursaran al segon capítol de "La gran vetllada".
Astrid Torrente, Alex Marteen i Didak són els amfitrions que concursaran al segon capítol de "La gran vetllada".
Dimecres, a les 22.05

TV3 emet el segon capítol de "La gran vetllada", amb amfitrions de Reus, Barcelona i Santa Maria de Palautordera

Demà, dimecres, a les 22.05, TV3 emetrà el segon programa de "La gran vetllada", l'aposta de la cadena per a aquest estiu, que presenta Carol Rovira. El talent show, que es va estrenar amb 615.000 espectadors d'audiència acumulada i una quota del 10,9%, és un programa familiar en què tres artistes anònims competeixen per preparar una vetllada rodona a casa seva. En el segon capítol, Astrid Torrente, Alex Marteen i en Didak seran els amfitrions que concursaran per endur-se els 3.000 euros de premi.

Els protagonistes del segon capítol de "La gran vetllada" són de diversos punts del territori. La ruta del programa començarà a Reus per maridar un bon fricandó cubanocatalà amb el talent musical d'Astrid Torrente. A Barcelona, Alex Marteen convidarà els espectadors a pujar a la seva terrassa per demostrar que no tot és el que sembla. I a Santa Maria de Palautordera la proposta serà llançar-se a la piscina amb en Didak en un sopar molt màgic. 

"La gran vetllada" és un talent show amb tres persones anònimes com a protagonistes, que competeixen per preparar la vetllada perfecta a casa seva. Acompanyats per un ajudant que ells mateixos han escollit, hauran de crear una ambientació especial, preparar un bon menú i exhibir el seu talent artístic en un número final. Els concursants hauran de sorprendre en les tres categories per obtenir una bona puntuació dels seus rivals. El millor amfitrió o amfitriona aconseguirà endur-se els 3.000 euros de premi! 

A més de ser un concurs, "La gran vetllada" també és una aposta per nous talents de tots els àmbits: música, màgia, humor, dansa… Alguns s'han donat a conèixer a les xarxes socials, d'altres als circuits underground, però tots tenen una proposta artística prou madura per arribar al gran públic. Són quinze cares noves, triades en un càsting, que contribuiran a ampliar l'escena cultural catalana. 

L'actriu Carol Rovira, coneguda per la seva participació al concurs musical "Eufòria", presenta i posa la veu a "La gran vetllada", un programa dirigit per Jordi Rosell i Óscar del Pozo, amb direcció executiva de Rubén Mayoral i Xabi Zabaleta, amb realització de Nando Gutiérrez, amb Loli Sevillano de cap de producció, i la producció executiva d'Ana Giménez i Cristina Vicente. 

"La gran vetllada" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Lavinia Audiovisual sorgida de la segona crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Departament de Cultura de la Generalitat.     

 

#GranVetlladaTV3 

Anar al contingut