Una imatge del segon capítol de "La fossa".
Diumenge, a les 22.40

TV3 emet el segon capítol de "La fossa", un thriller que investiga crims passats i recents

Diumenge, 23 de febrer, a les 22.40, TV3 emetrà el segon episodi de la minisèrie "La fossa", dirigida per Agustí Vila i protagonitzada per Nausicaa Bonnín. Aquesta ficció consta de quatre capítols, de 40 minuts de durada, en què els personatges es troben immersos en una investigació de crims del passat i del present.

El punt de partida de "La fossa" és l'assassinat d'un jove que treballa d'amagat en l'exhumació d'una fossa comuna de la Guerra Civil. A partir d'aquí, s'obre una investigació policial que revelarà crims del passat i del present.

En el segon capítol, la Joana (Núria Prims), mare del David (Marcos Franz) i del Guillem (Àlex Batllori), està aclaparada pel secret colpidor del seu pare, la mort d'un fill i l'acusació d'un altre. D'altra banda, l'Andrea (Nausicaa Bonnin) defuig un passat turbulent mentre el descobriment de proves noves obre el ventall de sospitosos. La pistola antiga amb què s'ha comès el crim apunta a un col·leccionista, un jardiner anomenat Jaume (Ferran Lahoz). Quan l'Andrea i el Domi (Sergio Caballero) escorcollen una nau que freqüenta el Guillem, als afores, hi ha un tiroteig i el policia local cau ferit.

"La fossa", que es va estrenar a la secció oficial del Zoom Festival d'Igualada, és una coproducció de Televisió de Catalunya, Bausan Films, À Punt Mèdia i Wise Blue Studios, amb el suport de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i la Generalitat Valenciana (IVC).

 

#LaFossaTV3

tv3.cat/lafossa

 

Anar al contingut