TV3 emet el segon capítol d'"Aire lliure", en què Núria Picas farà la Titan Desert amb el ciclista Jordi Buch

Diumenge, a les 13.45, TV3 emetrà el segon capítol de la quarta temporada d'"Aire lliure", amb l'atleta de muntanya Núria Picas. Aquest estiu, el programa torna a presentar propostes d'activitat física i esport en un recorregut pel territori amb la gent que hi viu, entre paisatges espectaculars.

El convidat del segon programa, Jordi Buch, no deixarà a ningú indiferent, començant per Núria Picas, molt acostumada a tractar amb esportistes d'elit.

L'esportista Jordi Buch, de 38 anys, té una pseudo-acondroplàsia, una malaltia minoritària que afecta el creixement i que provoca tota mena de dolors musculars i malformacions. A pesar de fer 1,45 d'alçada, Buch és un ciclista consumat que ha participat en nombroses aventures per tot el món i que, últimament, s'ha donat a conèixer per haver participat a la Titan Desert, una de les competicions de BTT més dures.  

En aquest capítol, Núria Picas visitarà Jordi Buch a Mataró, on viu l'esportista, i pedalaran per les carreteres de la comarca del Maresme. A més, el convidarà a viatjar fins al Marroc per participar al seu costat en una nova edició de la Titan Desert.   

Com a resum del capítol, la reflexió final de Núria Picas: "No hi ha res impossible si al darrere hi ha lluita, passió i molta dedicació." 

El programa 

"Aire lliure" torna aquest estiu amb una edició renovada que s'emet els diumenges abans del "TN migdia", amb l'esport i el territori com a protagonistes. L'atleta de muntanya Núria Picas, doble campiona de l'Ultra Trail World Tour i flamant guanyadora de l'Ultra Trail del Mont Blanc 2017, torna per presentar la quarta temporada del programa. 

Amb el seu carisma i caràcter espontani, l'esportista manresana recorre diverses  comarques tot convidant els espectadors a practicar activitat física en diferents racons de Catalunya. En aquesta ocasió, ho fa acompanyada d'esportistes d'elit i personatges del món de la cultura com la subcampiona olímpica de snowboard Queralt Castellet, la pilot Laia Sanz, el ciclista Jordi Buch o els cantants Ramon Mirabet i Cesc Triquell, entre d'altres. 

Dirigida per Antoni Real, la quarta temporada d'"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora de Sant Quirze del Vallès Artic Outdoor, especialitzada en esports a la natura. 

Anar al contingut