TV3 emet el capítol de "La Riera" on surt Carme Lluveras, col·laboradora de "La tribu de Catalunya Ràdio"

Aquest dijous, 12 de març, l'entrenadora de bàsquet i col·laboradora del magazín de les tardes de Catalunya Ràdio sortirà al capítol 1.067 de "La Riera". Carme Lluveras va superar el repte de fer d'actriu i va participar al rodatge d'una seqüència de la sèrie de TV3, el mes de febrer passat.
Carme Lluveras a "La Riera"

Carme Lluveras a "La Riera"

Cada setmana, el programa "La tribu de Catalunya Ràdio" proposa un repte a Carme Lluveras. El febrer passat, Xavi Rosiñol demanava a l'entrenadora de bàsquet i col·laboradora del magazín que es convertís en actriu per un dia. I avui fa just un mes, l'11 de febrer, Lluveras complia el repte i explicava la seva experiència al magazín de les tardes de Catalunya Ràdio.

La col·laboradora de "La tribu" va participar en una seqüència de "La Riera" que es podrà veure demà al capítol 1.067. Durant el rodatge, Carme Lluveras va parlar amb els actors Jordi Planas i David Selvas, i és que l'escena on surt se situa a La Barra del Port, el restaurant del Sergi.

"La tribu de Catalunya Ràdio", amb Xavi Rosiñol, s'emet de dilluns a divendres, de les quatre de la tarda a les set del vespre.

 

Sinopsi del capítol 1.067 de "La Riera"

L'Oleguer té un pla per fer caure en Fèlix i en Balló. En Marçal ja ha decidit la seva estratègia per declarar-se a la Mireia, i ho fa avui. La Míriam comença a manar més del compte a la redacció i els companys comencen a cansar-se'n una mica. Avui cometrà una errada de por. I en Martí dóna a en Claudi les claus per recuperar l'Àgata.

 

catradio.cat/latribu

facebook.com/tribucatradio

twitter.com/tribucatradio

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera