TV3, el canal preferit per informar-se, segons l'últim estudi del CEO, mentre que un 27% dels enquestats tria les emissores de Catalunya Ràdio

Segons l'estudi "Cosmopolitisme i localisme a Catalunya. 2019", fet públic avui pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), prop de la meitat dels enquestats segueix la informació a la televisió a través de TV3 i del 3/24. En l'àmbit de ràdio, gairebé un 27% ho fa a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

El Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) ha fet públic avui l'estudi  "Cosmopolitisme i localisme a Catalunya. 2019", segons el qual el 78,5% dels enquestats solen informar-se de temes polítics a través de la televisió, i el 30% ho fan a través de la ràdio. En el cas de les persones enquestades amb ciutadania espanyola, les xifres són superiors, concretament del 79,8% i del 31,6%, respectivament.

Segons aquest estudi, el 41,9% del total i el 45,3% de les persones enquestades amb ciutadania espanyola trien TV3 per mirar els informatius. Opten pel 3/24 el 3,6% dels enquestats totals i el 3,8% que tenen ciutadania espanyola.

En l'àmbit de la ràdio, del total dels enquestats, un 22,4%, escolta habitualment els informatius de Catalunya Ràdio i un 4% ho fa a través de Catalunya Informació. També un 22,4% de les persones amb ciutadania espanyola també trien el informatius de Catalunya Ràdio, mentre que, en el cas de Catalunya Informació, la xifra puja al 4,3%.

 

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

 

Anar al contingut