TV3 creix com el mitjà preferit per informar-se, segons el CIS, i arriba al 46,2%

Segons l'avanç de resultats de l'enquesta "Postelectoral de Catalunya. Eleccions autonòmiques 2017", del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), un 46,2% dels enquestats tria TV3 per seguir la informació política i electoral. Catalunya Ràdio és l'opció escollida pel 28,6% dels enquestats.

Amb aquestes dades, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals milloren de manera destacada els resultats del darrer informe del CIS, fet el 2015, després de les eleccions al Parlament de Catalunya.

D'aquest avanç de resultats del CIS, es desprèn que la majoria d'espectadors opta per TV3 a l'hora de seguir la informació política i electoral. En concret, TV3 és la primera opció del 46,2% dels enquestats i augmenta la confiança de l'audiència 6 dècimes respecte als resultats de l'informe del 2015, en què també es va situar en primer lloc, amb un 45,6%. En tots dos casos, se situa molt per sobre de la segona opció, La Sexta, que en aquesta última enquesta arriba al 18,5%.

Pel que fa al 3/24, és la cadena triada per l'1,9%, una xifra que representa un augment d'un punt respecte a l'anterior informe. D'aquesta manera, supera amb escreix el canal 24 hores de TVE, que és seguit per un 0,6%.

Pel que fa a la ràdio, Catalunya Ràdio és triada per un 28,6% dels catalans per seguir la informació política i electoral, un 2,7% més que en l'última enquesta, i és la segona opció de l'audiència, darrere de RAC1. Catalunya Informació augmenta una dècima el resultat i és l'emissora escollida pel 2,1% dels enquestats.

 

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

 

Sant Joan Despí, 27 d'abril del 2018

Anar al contingut