TV3 continua sent el canal preferit per informar-se i un terç dels catalans s'informa per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, segons el baròmetre del CEO

Segons la primera onada del 2018 del Baròmetre d'Opinió Política, feta pública avui pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), un 50,6% dels enquestats segueixen la informació a TV3 i al 3/24, i les emissores de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació les segueixen un 32,6% dels enquestats. En relació a les dades de l'última onada del mateix baròmetre, cal destacar el gran creixement del 3/24 i de Catalunya Informació, el canal i l'emissora dedicats en exclusiva a la informació.

Avui s'ha fet públic el Baròmetre d'Opinió Política del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), corresponent a la primera onada del 2018. Segons aquest estudi, el 50,6% dels enquestats en aquesta primera onada segueixen la informació a TV3 i al 3/24. Aquest és el segon baròmetre en què la suma de les dues cadenes supera el 50%. En concret, el 45,1% opten per TV3 i, el 5,5%, pel canal de notícies 3/24, que manté la tendència a l'alça i experimenta un gran creixement respecte a l'anterior baròmetre, en què era l'opció del 3,9% dels enquestats. TV3 es manté al capdavant de la llista de canals de televisió i, a més, amplia la distància amb la segona opció, la Sexta, que obté un 10,5% i que TV3 quadruplica amb comoditat.

D'altra banda, el 32,6% dels enquestats tria Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per escoltar els espais informatius. D'aquesta xifra destaca, sobretot, l'increment d'1,8 punts de Catalunya Informació en relació al baròmetre anterior. Catalunya Informació passa del 2% al 3,8%, avança posicions en el rànquing i supera altres emissores de caràcter generalista.

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

Anar al contingut