TV3 canvia la programació amb motiu de la mort de Diego Armando Maradona

Avui, dimecres, a partir de la 1 de la matinada, TV3 modifica la seva programació arran de la mort de qui va ser jugador del FC Barcelona, Diego Armando Maradona. Es recuperarà el capítol d'"Aquest any cent", emès al setembre de 1999, del qual va ser protagonista.

Diego Armando Maradona ha mort aquest dimecres als 60 anys. Segons ha avançat el diari Clarín, l'exfutbolista argentí ha tingut una aturada cardiorespiratòria al seu domicili del barri de San Andrés a la localitat de Tigre, a la província de Buenos Aires. Maradona s'estava recuperant d'una recent operació quirúrgica per un coàgul al cervell.

 "Aquest any cent"

Diego Armando Maradona, un dels millors jugadors del món de tots els temps. Amb ell es repassarà la seva vida i la trajectòria esportiva. Des del naixement d'un crac al zenit futbolístic i com un esportista es converteix en mite, amb els avantatges i dificultats que això comporta. Un programa amb sorpreses per al convidat.

L'"Aquest any cent" era un "talk-show" presentat per Antoni Bassas amb motiu de la celebració del centenari del Barça. Cada programa tracta d'un succés d'especial rellevància que ha marcat la història del FC Barcelona i s'il·lustra amb imatges històriques, algunes de les quals han estat obtingudes després d'una crida popular. Els protagonistes dels esdeveniments eren convidats al plató o entrevistats prèviament. Es mostraven objectes relacionats amb les històries explicades i el públic assistent al plató explicava anècdotes viscudes en relació amb els fets. Incloïa un concurs i l'opinió sobre com s'havia desenvolupat el programa per part d'un personatge de ficció (el cambrer Manolo) interpretat per Xavier Graset.

*No s'emetrà "Més 324"

tv3.cat

 

Anar al contingut