Demà, a les 22.35

TV3 busca "Rols de parella" amb Llucià Ferrer

A partir de demà, a les 22.35, Llucià Ferrer conduirà el nou programa de converses de TV3 "Rols de parella". Dues persones amb una relació especial, un "food truck" i una taula parada en un marc incomparable portaran a compartir converses, moments i reflexions de tota mena.

"Rols de parella" és la proposta d'entreteniment de TV3 per a aquest estiu conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofitarà la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i a la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El "food truck" de "Rols de parella", amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visitaran cada setmana serviran perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la seva vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que haurà cuinat un dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionaran sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

Far de Vilanova i la Geltrú:Chenoa i Carlos Latre

Al Far de Vilanova i la Geltrú es descobrirà si cuina la cantant Chenoa o el polifacètic Carlos Latre. I, a més, l'espectador podrà saber més coses de l'amistat i la complicitat que comparteixen des de fa anys. Tan personalment com professional. Ah, i fer-se un fart de riure i no només gràcies al Carlos...

Anar al contingut