TV3, amb la col·laboració de The Mediapro Studio, ha començat la producció del programa "Pròxima estació"

La nova docusèrie descobrirà la vida als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), coincidint amb el 40è aniversari de la seva creació.

TV3 i The Mediapro Studio han iniciat la producció de "Pròxima estació", una docusèrie de 5 episodis que donarà a conèixer als espectadors la cara humana dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, coincidint amb la celebració del 40è aniversari de la seva creació.

La sèrie segueix el fotògraf Enric Lucena, que s'endinsa en l'univers dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per descobrir històries i anècdotes curioses i divertides dels treballadors i usuaris. Lucena explora aquest univers d'andanes, vagons, túnels, tallers i estacions de muntanya per fer una col·lecció de retrats dels protagonistes que intervindran en cada capítol.

Dirigida per Uri Garcia ("Joc de cartes", "Casal Rock", "El 23F des de dins", premi Ondas 2001) i produïda per Joan Úbeda, "Pròxima estació" presentarà a l'espectador unes vivències que, de tan quotidianes, passen desapercebudes.

tv3.cat

Anar al contingut