"Tu no ets jo", amb la participació de 3Cat, s'estrena amb bones crítiques a l'Austin Fantastic Fest

"Tu no ets jo", escrita, dirigida i produïda per Marisa Crespo i Moisés Romera i amb la participació de 3Cat, s'ha pogut veure al prestigiós festival internacional Austin Fantastic Fest (Texas), considerat el festival de gènere més rellevant dels Estats Units i un dels més importants a nivell mundial. 

El film, una producció deProyecta Films i Amor&Lujo, amb la participació de 3Cat, és el primer llargmetratge de Marisa Crespo i Moisés Romera, dos directors amb un llarg camí de reconeixements en els seus treballs en el món del curtmetratge amb premis com el Méliès d'Argent, una nominació al Goya i una preselecció a l'Oscar.  

"Tu no ets jo", rodada a Castelló i València durant l'agost del 2022, compta en el seu repartiment amb Roser Tapias, Yapoena Silva, Pilar Almeria, Álvaro Báguena, Pilar Martínez, Alfred Picó, Jorge Motos i Jonathan Mellor. 

"Tu no ets jo" és un drama familiar amb estructura de thriller i una bona dosi d'ironia i terror en què els dos directors capten una forma única de crueltat que només els membres d'una família poden infligir. L'Aitana (Roser Tapias) fa tres anys que no ha estat a casa i aprofita les vacances de Nadal com a excusa per sorprendre la seva família. La sorpresa acaba sent per a ella.... Si creus que la teva família és estranya, sobretot per Nadal, encara no has vist res. 

Amb el suport de l'Institut de Cultura Valencià i la participació d'À Punt i IVACE, Global Screen, una branca de Telepool, empresa propietat de Will Smith i Jada Pinkett Smith s'ocupa de les vendes internacionals. 

Com a projecte, "Tu no ets jo" ha comptat amb el suport de diverses seleccions i premis a festivals i mercats: Tallin Black Nights (Estònia), l'EUROPEAN GENRE FORUM, al Festival de Màlaga, o el Brussels Fantastic Film Festival, entre altres. 

Anar al contingut