Dissabte, a les 13.30

Triquell al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.30, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3.cat, "Zona zàping" comptarà amb la participació de Triquell, un dels finalistes de la primera edició d'"Eufòria". El cantant de Sant Quirze del Vallès presenta un dels seus primers temes, "Jugular", una cançó amb un ritme trepidant, una invitació a una festa, que il·lustrarà el Top 1 amb les millors imatges enviades pels espectadors.

Aquesta setmana es destaca que Pedri, el jugador del Barça hagi arribat (i superat) ja als 100 partits amb el primer equip, arrodonint l'efemèride amb un gol. També es podrà veure la polèmica entorn d'una acció de Nacho, jugador del Real Madrid, que va obstaculitzar una jugada amb la mà sense ser sancionat: un tap al més pur estil NBA.  

Un altre protagonista és Gerard Romero, que va veure com un auditori de més de 10.000 persones a Ciutat de Mèxic s'unia a ell fent la seva famosa "Haka", quan recollia dos premis per al seu canal de Twitch, "Jijantes". 

Continua la col·laboració dels streamers Pol Gise i Laura Grau amb el seu particular i, a vegades surrealista, punt de vista sobre els temes més insospitats. Aquesta setmana en Pol parla dels avantatges i inconvenients d'estar afònic, i la Laura analitza els tipus de gent que van a les calçotades. 

Aquesta setmana al "Zàping del Daniel", en Daniel Andechaga es pregunta si en el futur la gent continuarà caient de bicicletes i patinets i, en general, si continuaran les trompades amb exemples d'imatges dels nostres espectadors. 

Al "No te la fotis", s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Amb la neu caiguda les últimes setmanes, predominen les relliscades i caigudes a la neu de tota mena, També hi ha els que s'arrisquen a trepitjar rius glaçats, on el gel encara és fràgil i pot provocar una remullada ben fresca. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", que estarà dedicada als espectadors que participen i comparteixen les seves caigudes i patacades, i també una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut