Tres títols amb participació de TV3
Tres títols amb participació de TV3
FESTIVALS.

Tres títols amb participació de TV3 es projectaran a la secció "Made in Spain" del Festival de Cinema de Sant Sebastià

La producció associada de TV3 "El viatge de la Marta (Staff only)" i els llargmetratges amb participació de TV3 "Els dies que vindran" i "7 raons per fugir" seran presents en la secció "Made in Spain" en la 67a edició del Festival de Sant Sebastià, que se celebrarà del 20 al 28 de setembre.

Tal com ja s'ha anunciat, les produccions "La innocència" i "La hija de un ladrón", totes dues amb participació de TV3, competiran en aquesta edició del Festival.

"Made in Spain" és una mostra del cinema en què el Festival de Sant Sebastià ofereix una plataforma de difusió internacional. Per aquesta edició ha seleccionat setze produccions, entre les quals diversos films presentats al Festival de Màlaga, algunes òperes primes i pel·lícules de directors de llarga trajectòria com Pedro Almodóvar o David Trueba. La producció associada de TV3 "El viatge de la Marta (Staff only)" i els llargmetratges amb participació de TV3 "Els dies que vindran" i "7 raons per fugir" seran presents en la 67a edició del Festival de Sant Sebastià. 

"El viatge de la Marta (Staff only)", de Neus Ballús

La Marta (Elena Andrada), una noia de 17 anys, passa les vacances de Nadal al Senegal amb el seu pare, Manel (Sergi López), i el seu germà petit, Bruno (Ian Samsó). La fascinació de la Marta pel Khouma, un càmera senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, tensarà la ja conflictiva relació amb el seu pare. Els vídeos del Khouma, un compendi de clixés de postal que filma per satisfer els turistes, seran part de la pel·lícula i ajudaran la Marta a descobrir els mecanismes interns del negoci del turisme. Alhora, establirà amistat amb l'Aissatou, una noia que neteja les habitacions de l'hotel, amb qui tindrà una relació més forta del que s'esperava.

"Els dies que vindran", de Carlos Marqués-Marcet

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan "embarassats". Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen.

El llargmetratge, protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez Soto, presenta un relat minuciós d'aquests nou mesos utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes. La pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

"7 raons per fugir", d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras

El film tracta de set diferents històries que barregen horror i comèdia, mentre retraten la realitat del segle XXI. Són set visions surrealistes d'una societat que no progressa, en un món contradictori, convuls i disfuncional. Són les històries d'una família, d'un nen pobre, d'uns veïns, d'una inquilina, d'un empresari, d'un atropellat i d'un casament, que es desenvolupen en set episodis diferents: "família", "solidaritat", "ordre", "propietat", "treball", "progrés" i "compromís".

D'altra banda, les pel·lícules "La innocència" i "La hija de un ladrón", totes dues amb participació de TV3, competiran en aquesta edició del Festival. "La innocència" és el primer film de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora, està protagonitzat per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. "La hija de un ladrón" és també una òpera prima, en aquest cas de Belén Funes, amb guió de Belén Funes i Marçal Cebrian i protagonitzat per Greta Fernández i Eduard Fernández.

Anar al contingut