Cartell de Curtcircuit
Cartell de Curtcircuit
Dimarts, a les 00.00

Treballs de l'INS La Mercè a "Curtcircuit taller", al 33

Demà, dimarts, a les 00.00, a "Curtcircuit taller", tres treballs dels alumnes de l'INS La Mercè de Barcelona.

"Curtcircuit taller" és una finestra oberta a les produccions d'estudiants de les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya, com l'EMAV, l'ECIB, Cine en Acción, Bande à Part, Escola d'Art i  Disseny Pau Gargallo, entre d'altres, i de produccions de curtmetratgistes catalans independents.

"MADE TO HEART" – Andrea Rodríguez - 8 minuts - Ficció 

En aquesta societat, mai no és tard per trobar la parella ideal; sense defectes, que et complementi i que t'estimi per sempre. Perquè hi ha la manera d'aconseguir la parella ideal. 

"MAREA TEMPORAL" – Raquel Rabasa - 10 minuts - Ficció 

Després de descobrir una màquina del temps amagada sota el mar, el jove Eric s'embarca en el descobriment de tots els beneficis que li proporciona aquest poder, fins que les coses canvien de cop quan algú descobreix el seu secret. 

"COTO DE CAZA" – Manel Navarro - 8 minuts- Ficció 

L'any 2027 els governs han caigut a mans de la ciutadania. No hi ha governants ni presidents i, tot i això, la vida avança. S'han creat diverses comunitats que tenen com a finalitat acabar amb la corrupció. Per això, s'han construït parcs d'atraccions, vedats de caça i fins i tot programes televisius on caçar, torturar i assassinar els corruptes de tot el món. 

La ficció, l'animació, el documental i les noves arts i els efectes visuals, al 33.

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut