Trànsit preveu un retorn esglaonat de les vacances d'estiu

El director del Servei Català de Trànsit demana als conductors de cotxes que siguin més respectuosos amb els motoristes.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, espera que hi hagi un retorn esglaonat de les vacances. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio d'estiu, amb Francesc Soler, Aregio ha explicat que aquesta "operació tornada" del mes d'agost coincideix amb un dia entre setmana i que aquest any han sortit menys cotxes, probablement per la crisi. El responsable de Trànsit ha dit: "Aquestes enormes cues cada vegada es produeixen menys. És més fàcil veure-les en un pont que pugui haver-hi el dotze d'octubre o per la Puríssima que realment a l'estiu". Les vies més complicades, segons Aregio, poden ser l'autopista AP7, la Nacional 340 i les carreteres que vénen de la costa.

Davant l'augment de motoristes morts en accidents, Joan Aregio ha reclamat als conductors que vagin més amb compte: "És molt important treballar la conscienciació de la resta de conductors, no de motos sinó de cotxes, amb el respecte cap a les motos també. A vegades, de manera inconscient, el conductor de vehicle de quatre rodes no té la mateixa consideració per una moto que té per un altre cotxe". El director del Servei Català de Trànsit ha afegit: "Tots els que conduïm cotxe hem de tenir una extremada precaució amb la moto, entre altres coses perquè la moto és un element molt més feble en el trànsit que no pas el cotxe."

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut