"La batalla del Camp Nou": el compte enrere de la cursa electoral al Barça
"La batalla del Camp Nou": el compte enrere de la cursa electoral al Barça

Tots els secrets de les eleccions del Barça, al podcast "La batalla del Camp Nou"

A partir de demà, cada dijous a les 21.00 es penjarà, al web de Catalunya Ràdio i a l'app, un nou episodi del podcast "La batalla del Camp Nou", amb Bernat Soler i Jordi Borda, en què explicaran tot el que envolta el camí per arribar a la presidència del Barça, el 24 de gener

Si la pandèmia no ho evita, el 24 de gener se celebraran les eleccions a la presidència del Barça. Són les eleccions més atípiques de la història, sobretot per la dificultat de fer una campanya sense contacte directe amb el soci i per la complicada situació que viu el club a tots nivells.

Per explicar tots els detalls d'aquestes eleccions, Catalunya Ràdio posa en marxa el podcast "La batalla del Camp Nou" que, setmanalment, fins que se celebrin les eleccions, informarà de tot allò que envolta aquesta cita clau per al futur del Barça. A "La batalla del Camp Nou", Bernat Soler i Jordi Borda explicaran què es mou entre bastidors a les candidatures, parlaran amb personatges clau en el passat i present del Barça, revelaran detalls dels aspirants a la presidència i donaran veu als millors analistes de la casa perquè hi diguin la seva respecte a aquestes eleccions.

En la primera edició del podcast, demà, es descobriran tots els detalls de la precandidatura de Joan Laporta, que es presentarà oficialment dilluns de la setmana que ve. També s'emetrà una entrevista amb el candidat dels anys 2000 i 2003 Lluís Bassat on, entre altres coses, confessa que li han ofert tornar-se a presentar a les eleccions i revela, amb noms i cognoms, com la candidatura de Laporta va gestar la promesa electoral de fitxar Beckham durant la campanya del 2003, que ell va acabar perdent.

Cada dijous, "La batalla del Camp Nou", el seguiment de la lluita per ocupar la cadira de president del Barça, en format podcast al web i l'app de Catalunya Ràdio.

catradio.cat

Anar al contingut