Dijous, a les 23.00

Tots els guanyadors de la temporada es retroben, en l'últim capítol d'"A2Veus"

Demà, a les 23.00, TV3 emetrà l'últim capítol de la segona temporada d'"A2Veus", en què tots els guanyadors d'aquesta edició del programa es retroben amb la Nina per recordar els grans moments viscuts durant el concurs.

El darrer capítol d'aquesta temporada d'"A2Veus" serà un capítol de retrobament i resum. El Lluís, que va fer realitat el seu somni de cantar "Mil batalles" amb Buhos; l'Esteve, que va poder cantar "La Rosa" del musical "El petit príncep" amb Manu Guix i l'actriu Diana Roig; la Sara, que va cantar "Barcelona tropical" al costat de Suu; la Marta, guanyadora del capítol de Ginestà, amb els quals va cantar "L'Eva i la Jana", i la Keila i la Mouna, les dues afortunades que van compartir escenari amb Ramon Mirabet cantant "Midsummer night", es retroben, juntament amb la Nina, per recordar el que ha representat per a ells el pas pel concurs i per reviure els moments més especials.  

A més a més, es veuran imatges inèdites del concurs, vídeos del que passava a les habitacions de la masia, els càstings dels guanyadors i una sorpresa final que els deixarà a tots amb la boca oberta.   

"A2Veus" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Incís Films i el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i va ser una de les propostes seleccionades a la convocatòria de projectes culturals oberta per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura el juliol de l'any passat amb l'objectiu de cercar nous talents i formats originals i innovadors de continguts audiovisuals per a Televisió de Catalunya. 

tv3.cat/a2veus 

#A2VeusTV3 

Anar al contingut