Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà el partit entre el Girona i el Reial Madrid de la Lliga de Primera i la transmissió del partit de la Lliga ACB entre el Reial Madrid i el Barça

Dissabte 30 de setembre (de 16.00 a 21.00)

A partir de les 16.00 començarà un programa especial des de Girona amb motiu del partit que enfrontarà el Girona i el Reial Madrid, de la vuitena jornada de lliga, en què els gironins defensen el lideratge de Primera. Es faran entrevistes de tot tipus a personatges vinculats amb el Club i la ciutat com Pere Guardiola, Jordi Grau Ramió, Jonatan Soriano, Susi Sala o Josep "Papi" Guardiola.

A les 18.30 serà el torn de la transmissió del partit, amb Eduard Solà, els comentaris de Mireia Vera, Pere Escobar i Francesc Cargol i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech. 

També conversaran amb Miguel Ángel Roman, narrador esportiu, que ha posat veu al joc de la Playstation EA FC 2024.

Damià Aguilar explicarà com hagi anat la cursa esprint del GP del Japó de MotoGP i Montse Mir serà a les semifinals de la Copa Continental d'hoquei patins en què el Voltregà juga contra el Valongo.

Diumenge 1 d'ctubre (de 16.00 a 21.00)

A les 18.30 començarà la transmissió del partit de la Lliga ACB entre el Reial Madrid i el Barça, amb Ernest Macià, els comentaris de Carme Lluveras i les dades de Xevi Soler.

Damià Aguilar comentarà com hagi anat el Gran Premi del Japó de Motociclisme. Seran al Llevant Les Planes-Athletic de la lliga femenina de futbol amb Francesc Ripoll i també seguiran l'Sporting de Huelva-Barça, amb Pere Escobar. I estaran pendents de la final de la lliga catalana femenina de bàsquet amb Joan Fitó.

I haurà temps per a les seccions habituals del programa com "El Melic del futbol", el "VAR" o "Els Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.

I a les plataformes digitals...

Dissabte 30 de setembre (de 7.55 a 9.00)

S'emetrà la cursa esprint del GP del Japó de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sànchez.

Diumenge 1 d'octubre (de 7.45 a 9.00)

S'emetrà la cursa esprint del GP del Japó de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sànchez.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

 

Anar al contingut