David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 13.45, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la transmissió del partit Girona-Mallorca de Primera, el Barça-Joventut de la Lliga ACB i l'entrevista amb Sergi Darder, guanyador del Trofeu Jarque a millor jugador de l'Espanyol de la temporada passada

Dissabte 23 de setembre (de 13.45 a 17.30)

Començaran el programa amb la transmissió del partit entre el Girona i el Mallorca, amb els catalans que volen consolidar el bon inici, amb Eduard Solà, els comentaris de Mireia Vera, Pere Escobar i Francesc Cargol i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech.

Montse Mir serà a les semifinals de la Supercopa d'hoquei patins, entre el Barça i el Calafell i el Liceo-Reus.

A més, Damià Aguilar explicarà com hagi anat la cursa esprint del GP de l'Índia de MotoGP.

Diumenge 24 de setembre (de 16.00 a 21.00)

El programa transmetrà el partit entre el Barça i el Joventut de la Lliga ACB, que serà el debut dels dos equips catalans, amb Ernest Macià, els comentaris de Carme Lluveras i les dades d'Oriol Rodríguez.

També es podrà escoltar l'extensa entrevista a Sergi Darder, guanyador del Trofeu Jarque de la temporada passada. Darder, ara al Mallorca, explica que hauria pogut fitxar pel Barça però no ho va fer per respecte a l'afició de l'Espanyol.

Damià Aguilar serà l'encarregat d'explicar com hagi anat el GP de l'Índia de MotoGP. Xevi Soler serà al Barça-Cadí de la Lliga femenina de bàsquet i Francesc Ripoll, al Nàstic-Sabadell, de la Primera RFEF.

I no faltaran seccions com "Xip groc", el "VAR" i els "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.

I a les plataformes digitals...

Dissabte 23 de setembre (d'11.55 a 12.30)

S'emetrà la cursa esprint del GP de l'Índia de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Sara Sánchez i la presentació de Sergi Camps.

Diumenge 24 de setembre (d'11.45 a 13.00)

S'emetrà la cursa esprint del GP de l'Índia de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Sara Sánchez i la presentació d'Oriol Rodríguez.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut