David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a les 16.00. El més destacat d'aquesta setmana serà la transmissió de la final de la Lliga de Campions entre el Manchester City i l'Inter de Milà, així com el Joventut-Reial Madrid i Unicaja-Barça, tercers partits de les semifinals pel títol de la lliga ACB de bàsquet

Dissabte 10 de juny (de 16.00 a 23.00*)

El "Tot gira" començarà amb el seguiment de la final femenina de Roland Garros amb Xevi Soler. Posteriorment analitzaran com hagi anat la final amb Àlex Corretja a "Ull de Falcó".

Conversaran amb el capità del Barça d'handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, a una setmana de la Final Four de Colònia. I a les 18.30 faran la transmissió del tercer partit de la semifinal pel títol de la lliga ACB de bàsquet entre el Joventut de Badalona i el Reial Madrid, amb Eudald Serra, els comentaris d'Ernest Macià i Carme Lluveras i les dades d'Oriol Rodríguez.

Montse Mir serà al segon partit de la final de l'OK lliga, que jugaran el Barça i el Liceo,. I Damià Aguilar explicarà com hagi anat la sessió d'entrenaments oficials del GP d'Itàlia de Motociclisme.

I no faltaran seccions com "La rosca", amb Sergi Andreu o "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich.

A partir de les 21.00 començarà la transmissió de la final de la Lliga de Campions entre el Manchester City i l'Inter de Milà, amb Pere Escobar, els comentaris de Marc Mayola i Mireia Vera i la presència dels personatges dels "Minuts Escombraria".

*Si guanya el Manchester City el programa s'allargaria fins a les 0.00  

Diumenge 11 de juny (de 16.00 a 22.00*)

Començaran el programa amb el seguiment de la final masculina de Roland Garros amb Sergi Andreu i després en faran l'anàlisi amb Àlex Corretja a "Ull de Falcó".

A les 18.30 seguiran el tercer partit de les semifinals pel títol de la lliga ACB que disputaran l'Unicaja i el Barça, amb Ernest Macià i els comentaris de Carme Lluveras.

També es podran escoltar les seccions "Xip Groc", amb Pere Bosch, "Gol Kubala", amb Sergi Camps i "Estic girat", amb Montse Mir. 

A les 20.00 serà el torn del partit de tornada de les semifinals per l'ascens a la Segona Divisió entre el Reial Madrid Castilla i el Barça Atlètic, amb Ramon Salmurri i els comentaris de Pere Escobar.

 *Si cal jugar la pròrroga el programa s'allargaria fins a les 23.00.

I a les plataformes digitals

Dissabte, des de les 14.55 fins a les 15.30, faran la transmissió pel web i l'app de Catalunya Ràdio de la cursa esprint del Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Sara Sànchez i la direcció de Sergi Camps.

I diumenge, des de les 13.45 fins a les 15.00 es podrà seguir el Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, amb Damià Aguilar, els comentaris de Sara Sànchez i la direcció de David Clupés.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut