David Clupés
Dissabte, a les 19.00, i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 19.00, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat d'aquesta setmana seran les reaccions de la final de la Champions femenina de futbol entre el Barça i el Wolfsburg, la transmissió de l'Osasuna-Girona i de l'Espanyol-Almeria i el seguiment del Gran Premi de F1 des del Circuit de Barcelona-Catalunya

Dissabte 3 de juny (de 19.00 a 21.00)

El "Tot gira" començarà amb les reaccions a la final de la Champions femenina entre el Barça i el Wolfsburg que s'haurà jugat a les 16.00. A "Cubí or Not Cubí", amb Marta Cubí analitzaran tot el que hagi passat a la final. Conversaran amb Markel Zubizarreta, mànager general del Barça, amb l'excapitana Melanie Serrano i amb les exjugadores Roser Serra i Noemí Rubio.

Xevi Soler seguirà el Lleida-Valladolid, quart partit dels quarts de final per l'ascens a la lliga ACB.

Sergi Camps estarà pendent del Gijón-Palau, primer partit de la final de l'OK lliga femenina, així com de la darrera jornada de la lliga ASOBAL en què el Granollers s'hi juga l'accés a Europa.

Francesc Ripoll serà al Barça-Inter Movistar, primer partit de la semifinal de la Lliga de futbol sala i Oriol Rodríguez explciarà com hagin anat els entrenaments oficials del GP d'Espanya de F1.

Diumenge 4 de juny (de 16.00 a 20.00)

Començaran el programa fent un ampli seguiment del Gran Premi d'Espanya de F1, amb Oriol Rodríguez i els comentaris de Damià Aguilar. També parlaran amb el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaria.

A les 18.00 faran la transmissió del partit entre l'Osasuna-Girona, de la darrera jornada de Lliga en què els gironins es juguen l'accés a Europa, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol i  Susi Sala i les dades de Xevi Soler. Pere Escobar estarà atent al Reial Madrid-Athletic Club de Bilbao.

Francesc Ripoll serà al Salamanca-Sant Andreu, partit de tornada de la final per pujar a la segona federació.

No faltaran les seccions habituals com "Gol Kubala"; "Ull de Falcó" amb Àlex Corretja i "El Melich del món", amb Jordi Mèlich.

I l'humor dels "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Ernest Macià i Sergi Camps.

I a partir de les 20.45 faran la transmissió del partit entre l'Espanyol i l'Almeria pel web i l'app de Catalunya Ràdio, amb Eudald Serra i els comentaris de Dani Ballart, Marc Mayola i Sara Giménez. 

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut