Oriol Rodríguez
DISSABTE I DIUMENGE

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb Oriol Rodríguez, s'emetrà dissabte i diumenge a partir de les 16.00. El més destacat serà tota la informació al voltant del començament del Mundial de Motociclisme, amb la transmissió dissabte de la cursa esprint del Gran Premi de Portugal, així com la transmissió del Barça-Reial Madrid de la lliga femenina de futbol, dissabte

Dissabte, 25 de març (de 16.00 a 21.00) 

El programa començarà amb la transmissió de la cursa esprint de MotoGP del Gran Premi de Portugal de Motociclisme. Amb la narració de Damià Aguilar i els comentaris d'en Chus Sánchez.  

A partir de les 18.15 serà el torn de la transmissió del Barça-Reial Madrid, de la lliga femenina de futbol. Amb la narració de Pere Escobar, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Marta Cubí.  

Amb Ernest Macià, el programa també serà al Girona-Manresa de la lliga ACB de bàsquet; amb Joel Gadea, al Sabadell-Barça Atlètic de la primera RFEF; i, amb l'Isaac Vilalta, a la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. També inclourà seccions habituals com "Snack Barça", amb Lluís Canut. 

Diumenge, 26 de març (de 16.00 a 20.00) 

El "Tot Gira" de diumenge començarà sabent com ha anat la cursa del Gran Premi de Motociclisme de Portugal, amb Damià Aguilar. Ell mateix, Sara Sànchez i Ramon Forcada faran balanç de l'inici del Mundial de Motociclisme.  

Isaac Vilalta analitzarà com ha acabat la Volta Ciclista a Catalunya. I Oriol Rodríguez parlarà amb les waterpolistes del Mataró, Clara Cambray i Vivian Sevenich, i del Sabadell, Laura Ester i Maica Garcia, uns dies abans que els dos equips disputin la final a quatre de l'Eurolliga de waterpolo. 

També hi haurà seccions habituals del programa com "Xip Groc", amb Pere Bosch; "Cubí or not Cubí", amb Marta Cubí; "El Melic del futbol", amb Jordi Mèlich; "Gol Kubala", amb Sergi Camps; o "La Rosca", amb Sergi Andreu, 

Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià també posaran humor al programa amb els "Minuts Escombraria". 

  

Anar al contingut